Doi gălăţeni urmăriţi general

Doi gălăţeni urmăriţi general
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revenim cu date despre cei patru gălăţeni care nu s-au mai întors în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi la expirarea termenului de întrerupere a pedepsei.  Doi dintre aceştia au fost deja daţi în urmărire generală de poliţiştii gălăţeni, iar unul este internat în spital având o boală incurabilă.

Cea de-a patra  persoană urmează a fi dată în urmărire generală dacă cercetările poliţiştilor pe plan local nu vor avea în curând rezultate. Este vorba despre o femeie, condamnată pentru furt, care trebuia să se întoarcă în penitenciar pe 26 ianuarie.

Cei doi urmăriţi general sunt Iulian Şopârlă şi Costică Sandu.

Iulian Şopârlă (foto 1) este gălăţean şi a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Costică Sandu (foto 2) este din comuna Cudalbi şi are de executat o pedeapsă de opt ani şi jumătate pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. A beneficiat de întreruperea pedepsei pe motive medicale, dar nu s-a mai întors pentru reîncarcerare. Costică Sandu are 1,75 m, constituţie atletică, părul saten închis cu firul drept, tuns scurt, ochii căprui.

Cei care i-au văzut pot apela numărul unic de urgenţă 112.

Citit 2295 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.