Grupul Boldea viza alte zece imobile

Grupul Boldea viza alte zece imobile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

  • "Viaţa liberă" vă prezintă lista clădirilor care urmau să fie luate cu japca, de care procurorii au aflat în timpul anchetei

 

Grupul infracţional deferit justiţiei la finalul lunii iunie va mai trece pe la DIICOT Galaţi pentru noi audieri. Şi asta pentru că ancheta va continua, anchetatorii dispunând disjungerea cauzei în legătură cu infracţiunile comise de Mihail Boldea şi grupul infracţional condus de acesta. În rechizitoriul trimis recent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt mai multe amănunte în legătură cu această disjungere.

„Întrucât, în urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii şi probe cu privire la implicarea membrilor grupului infracţional organizat condus de inculpatul Boldea Mihail şi în comiterea de activităţi infracţionale legate de obţinerea, în mod fraudulos, a dreptului de proprietate şi asupra unor alte imobile (…) în raport de care cercetările nu au fost finalizate până la acest moment urmează a se dispune disjungerea cauzei faţă de inculpaţii Boldea Mihail, Luchiniuc Aurica, Petrea Elena, Tănase Petrică, Vrânceanu Tudorel, Bolboceanu Cristina, Lazăr Ştefan, Mirică Carmen, Mirică Sava Lucian precum şi faţă de învinuita Vrânceanu Arthemis Cecila în vederea continuării cercetărilor”, precizează procurorii.

Ce clădiri urmau să îşi schimbe proprietarii

Ancheta a dezvăluit că cele zece persoane vizau şi alte imobile din Galaţi. Iată ce locaţii urmau a fi trecute, în mod fraudulos, pe la mai mulţi proprietari, astfel încât să li se piardă urma: imobilul din Galaţi, b-dul George Coşbuc, nr. 386, imobilul din Galaţi, str. Prelungirea Traian - Staţia PECO în suprafaţă de 2.418 m.p., imobilul din Galaţi, str. Prelungirea Traian - Staţia PECO în suprafaţă de 1.037 m.p., imobilul din Galaţi, str. Avram Iancu, nr. 14, imobilul din Galaţi, str. Vasile Craiu, nr. 3, bl. N8, imobilul din Galaţi, str. Călugăreni, nr. 19, bl. T4B, imobilul din Galaţi, str. Textiliştilor, nr. 2, bl. B1, ap. 75, Galaţi, imobilul din str. Traian, nr. 189 şi imobilul din Galaţi, str. Aprodu Purice, nr. 39. Grupul mai viza, pe lângă cele nouă locaţii din Galaţi, şi un imobil din comuna Cudalbi.

Procurorii vor continua cercetările şi vor stabili cu exactitate implicarea fiecărui inculpat în parte, dar şi modul de operare ce urma să fie aplicat în preluarea imobilelor.

Citit 2741 ori Ultima modificare Luni, 09 Iulie 2012 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.