Trimis în judecată pentru că şi-a violat sora vitregă

Trimis în judecată pentru că şi-a violat sora vitregă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 22 august, judecătorii Tribunalului Galaţi au emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui George Vasile, un tânăr de 18 ani care şi-a violat sora vitregă de doar şase ani. Tânărul a fost trimis ieri în judecată, prin rechizitoriu, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, fiind acuzat de viol şi incest.

Cei doi sunt fraţi de mamă şi locuiau în casa părintească din Braniştea. George îşi obliga sora vitregă să întreţină raporturi sexuale orale cu el, fără să ţină cont că fetiţa este mult prea mică pentru astfel de gesturi. Fapta sa ar fi rămas, probabil, nedescoperită mult timp, mai ales că fetiţa nu s-a plâns nimănui. Dar, pe 16 august, imediat după ce şi-a luat sora din curte pentru a o obliga, din nou, să îi facă sex oral, în camera în care se aflau a intrat mama lor. Astfel, ororile lui George au fost descoperite. Tânărul a fugit imediat de la locul faptei. Femeia a încercat să stea de vorbă cu cea mică şi, cu chiu cu vai, a reuşit să afle întreaga poveste. Imediat după aflarea detaliilor, femeia a sunat la poliţie şi şi-a reclamat propriul fiu. Astfel, George Vasile a fost reţinut şi, ulterior, arestat.

Deşi fratele ei a fost arestat şi trimis în judecată, fetiţa de şase ani face acum consiliere psihologică pentru a uita cele întâmplate. Traumele suferite de copii la vârste atât de fragede pot lăsa, din păcate, sechele la nivel psihologic pentru toată viaţa.

Citit 3224 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2012 10:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.