Trimis în judecată pentru că şi-a violat sora vitregă

Trimis în judecată pentru că şi-a violat sora vitregă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 22 august, judecătorii Tribunalului Galaţi au emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui George Vasile, un tânăr de 18 ani care şi-a violat sora vitregă de doar şase ani. Tânărul a fost trimis ieri în judecată, prin rechizitoriu, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, fiind acuzat de viol şi incest.

Cei doi sunt fraţi de mamă şi locuiau în casa părintească din Braniştea. George îşi obliga sora vitregă să întreţină raporturi sexuale orale cu el, fără să ţină cont că fetiţa este mult prea mică pentru astfel de gesturi. Fapta sa ar fi rămas, probabil, nedescoperită mult timp, mai ales că fetiţa nu s-a plâns nimănui. Dar, pe 16 august, imediat după ce şi-a luat sora din curte pentru a o obliga, din nou, să îi facă sex oral, în camera în care se aflau a intrat mama lor. Astfel, ororile lui George au fost descoperite. Tânărul a fugit imediat de la locul faptei. Femeia a încercat să stea de vorbă cu cea mică şi, cu chiu cu vai, a reuşit să afle întreaga poveste. Imediat după aflarea detaliilor, femeia a sunat la poliţie şi şi-a reclamat propriul fiu. Astfel, George Vasile a fost reţinut şi, ulterior, arestat.

Deşi fratele ei a fost arestat şi trimis în judecată, fetiţa de şase ani face acum consiliere psihologică pentru a uita cele întâmplate. Traumele suferite de copii la vârste atât de fragede pot lăsa, din păcate, sechele la nivel psihologic pentru toată viaţa.

Citit 3062 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2012 10:52

3 comentarii

 • postat de k
  Vineri, 07 Septembrie 2012 07:53
  postat de Gypsy KING...
  Pentru , DOMNUL CALIN GHEORGHE , "TRAIM IN ROMANIA ... SI ASTA NE MANANCA VIETILE ...!!!" Doar "JUSTITIA" ROMANA ACTUALA ... POATE JUDECA UN CRIMINAL ( +RECIDIVIST...!!!) IN LIBERTATE ...!!! Apropo , Daca mi-am exprimat OPINIA vis-a-vis de INTREAGA JUSTITIE ROMANA , ptr. cei "REVOLTATII...!!!" , VEDETI CAZUL INCA PE ROL CU STUDENTA JAPONEZA , UCISA BESTIAL TOT DE UN RECIDIVIST SI IN URMA TOT A INDOLENTEI MAGISTRATILOR INAMOVIBILI DIN ROMANIA ... O "JUSTITIE" CARE FUNCTIONEAZA PE SUSPICIUNI IN DAUNA DOVEZILOR CERTE NU SE POATE NUMI JUSTITIE DEMNA SI ECHIDISTANT / IMPARTIALA . PACAT CA ROMANIA NU ESTE STAT DE DREP REAL ...!!! Probabil in cazul din articol , MAGISTRATUL DECIZIONAL NICI MORT NU REPREZINTI O PROBA CONCLUDENTA ... HALAL DREPT SE STUDIAZA IN FACULTATILE DE DRET , ACTUALMENTE IN ROMANIA ... NICI MACAR LA DREPTUL ROMAN NU NE PUTEM RAPORTA ...!!! RUSINOS !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de calin gheorghe
  Joi, 06 Septembrie 2012 18:20
  JUSTITIA SI PARCHETUL GALATEAN CORUPTA DE CATRE INFRACTORII IMOBILULUI DIN GALATI STR.TRAIAN NR.421 CE AU INTOCMIT CADASTRU FALSIFICAT NR.5599/28.11.2003 PARINTI IN FALSURI CADASTRU AL RENUMITULUI MIHAI BOLDEA STIL APLICAT CU SPRIJINUL JUSTITIEI SI PARCHETULUI ACELASI STIL APLICAT DE SIMILEANU VIORICA DIN GALATI STR.FEROVIARILOR NR.5 TEHNICIAN CADASTRU IMPREUNA CU INFRACTORII SAVIN ISAC DIN GALATI STR. LAMINORISTILOR BLOC G2,APT 22 VANZATOR SI RUDA SA CUMPARATOR NICOLAUA DANIEL VALERIU DIN GALATI STR.SIDERURGISTILOR NR.38,BL.M4A,APT.50,
  POLITIA SI PARCHETUL TAINUIESC DOVEZILE SI PROBELE FAVORIZAND INFRACTORII
  JUSTITIA PRIN PRESEDINTELE JUDECATORIEI OANCEA DIANA MIHAELA CE SIA ATRIBUIT JUDECAREA CAUZEI IN DOSARUL NR.9149/233/2006 FURANDUMI LOCUINTA TAINUIND DOVEZILE SI PROBELE DEPUSE PRIN RELATIA AVOCATEI FRONE IOANA MARIA FOST JUDECATOR AL CURTII DE APEL GALATI CE A DAT O HOTARARE DE EVACUARE CU ABUZ IN SERVICI NERESPECTATA DE BEJ POSTELNICU STEFAN SI AGENTII SEFI A POLITIEI SECT 5
  BURLACU NECULAI SI LUNGU VASILE. IN URMA VATAMARII AM FORMULAT PLANGERI PENALE SI PROCESE IN JUSTITIE (JUDECATOR OANA CODINA AJUTAND DIN PLIN PE SEFA SA TAINUIND DOVEZILE SI PROBELE)CU SCOPUL DREPTULUI DAR STUPOARE PARCHETUL SI JUSTITIA TAINUIESTE DOVEZILE SI PROBELE.
  VA VENI ZIUA SA FIU ACUZAT DE TRADATOR DE TARA CAND VOI DEPUNE PLANGERE LA CONSILIUL EUROPEI SI GUVERNELE EUROPENE PE MOTIVUL TAINUIRII DOVEZILOR SI PROBELOR DE CATRE AUTORITATILE GALATENE DIN MINISTERUL PUBLIC FAPT CE AM FOST EVACUAT DIN DOMOCILIU LA VARSTA DE 73 ANI FARA DREPT PRIN COALITIA DINTRE INFRACTORI,POLITIE,PARCHET SI JUDECATORI.
  AUTORITATILE STATUTULUI GALATENE DE DREPT SAU STRADUIT A PROTEJA FAPTUITORII INFRACTORI
  SEMNEAZA PERSOANA VATAMATA CALIN GHEORGHE
  0
  0
  Raportează
 • postat de john
  Joi, 06 Septembrie 2012 12:09
  Daca cei doi sunt frati de mama, nu sunt frati vitregi, numai daca nu exista nici un grad de rudenie. adica doi care se casatoresc si vin cu copii din casatoriile anterioare, aceia nu sunt frati nici de mama nici de tata. deci si-a violat propria sora de numai 6 anisori. hai paaa!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.