Francezul ţepuit de o gălăţeancă, răzbunat de instanţele româneşti

Francezul ţepuit de o gălăţeancă, răzbunat de instanţele româneşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înalta Curte a pus capăt poveştii francezului îndrăgostit şi ţepuit cu aproape 200.000 de euro de iubita lui, gălăţeanca Diana Hatvani, păstrând condamnarea dată de instanţele gălăţene. Potrivit deciziei Tribunalului, Diana s-a ales cu şase ani de puşcărie, iar iubitul ei, Cristian Lazăr, cu patru ani de închisoare.

Fata împreună cu amicul ei au fost trimişi în judecată pentru înşelăciune şi tăinure. Tribunalul Galaţi, Curtea de Apel Galaţi şi acum Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis că inculpaţii sunt vinovaţi şi trebuie să fie închişi, dar să şi achite francezului banii luaţi.

În decembrie 2009, Claude Francois Poujol, în vârstă de 62 de ani, s-a plâns că tânăra i-a luat 195.000 de euro, păcălindu-l că el, cetăţean străin fiind, nu-şi poate deschide uşor un cont în România. Poujol a susţinut că dorea să-şi deschidă o afacere imobiliară la noi, motiv pentru care împreună cu soţia au vândut casa din Franţa şi au trimis banii în România, în contul unui unchi al Dianei. Ea a transferat suma în contul  iubitului ei, Cristian Lazăr, cu care urma să se mărite. Pe acesta l-ar fi amăgit că banii i-a primit cadou de la Poujol.

Lazăr, din postura de tăinuitor, s-a ales cu doi ani de puşcărie, dar o condamnare anterioară de doi ani l-a adus în situaţia de a sta acum patru ani după gratii, din cauză că, potrivit legii, sancţiunile se adună. În plus, ei sunt obligaţi să restituie banii francezului, Lazăr având sechestru pe apartament, maşină şi conturi.

Citit 3130 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.