N-a mai suportat să-i audă pe martori. Unul din asasinii taximetristului Andrieş a vrut să iasă din sala de judecată

N-a mai suportat să-i audă pe martori. Unul din asasinii taximetristului Andrieş a vrut să iasă din sala de judecată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre asasinii taximetristului Vasile Andrieş a vrut să iasă din sala de judecată doar ca să nu mai audă depoziţia martorilor. Magistraţii le-au prelungit mandatele de arestare ucigaşilor lui Vasile Andrieş, după ce a audiat mai mulţi martori. Aceştia au confirmat faptul că pentru a scăpa cât mai repede de autoturismul furat de la victimă, care-i incrimina, inculpaţii au încercat să-l vândă chiar şi cu 1.500 de lei. Şi pentru că nimeni nu-l dorea, de teamă că provenea dintr-un furt, au intenţionat să-i dea foc pentru a-l duce la fier vechi. Unul dintre cei doi arestaţi a spus, la un moment dat, că ar vrea să iasă din sală, pentru că nu se simte bine. Magistratul i-a îngăduit să se aşeze, dar el a insistat că vrea să iasă, pentru că nu mai vrea să-i audă pe martori. „Nu dumneavostră decideţi asta. Luaţi loc. Este dosarul dumneavoastră. Lăsaţi sentimentalismele”, i-a spus judecătorul, care, când a considerat că şi-a revenit, l-a ridicat din nou în picioare. În acest dosar, mai sunt trei martori de audiat pe 5 iunie, după care judecătorul va da o decizie. Acuzaţia principală adusă lui Gelu Chiriac şi Costache Guzgă este de omor deosebit de grav, la care se adaugă tâlhărie, lipsire de libertate şi nu numai. Procurorii gălăţeni au stabilit că Andrieş a fost ucis în chinuri groaznice. Cei doi l-au legat cu o sârmă de mâini şi de picioare, l-au băgat în portbagaj şi i-au creat impresia că-i vor da drumul. Apoi l-au scos din maşină, i-au dat o ţigară, după care l-au aruncat într-o fântână şi i-au ascultat strigătele disperate de ajutor. Ca şi cum ar fi simţit că avea să i se întâmple ceva, taximetristul dosise în haine buletinul de identitate, pentru a fi recunoscut.

Citit 2630 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2013 17:24

5 comentarii

 • postat de Alt eu
  Vineri, 24 Mai 2013 20:59
  Până nu se (re)introduce pedeapsa cu moartea (nu ar fi rău să se producă PUBLIC - aşa cum era în Evul Mediu) vom mai auzi de asemenea cazuri şi "soluţionări". Nimic nu valorează o viaţă, dar luarea ei merită echivalentul !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Raluca
  Vineri, 24 Mai 2013 08:28
  Aceste dejectii umane trebuie taiate de vii bucata cu bucata pana mor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte
  Miercuri, 22 Mai 2013 18:40
  Il chema Valentin, nu Vasile cum l-ati denumit in articol...cei doi criminali ar merita sa moara inecati in WC-urile inchisorii si tot ar fi prea putin pentru ceea ce au facut.
  0
  0
  Raportează
 • postat de taxi
  Miercuri, 22 Mai 2013 12:27
  e putin pedeapsa maxima
  0
  0
  Raportează
 • postat de PEDEAPSA EXEMPLARA ASASINILOR LUI ANDRIES
  Miercuri, 22 Mai 2013 10:08
  Acesti criminali nemernici nu au dreptul la nicio clementa,alteori de inteles,din parte avocatilor,merita maximum de pedeapsa pentru modul plinde cruzime in care si-au ucis victima !magistratii sa fie fara mila fata de astfel de rebuturi umane,acestia nu mai pot sa se numeasca vreodata oameni si sa traiasca printre noi! Taximetristii ,ar fi bine ca in ziua sentintei sa picheteze pasnic tribunalul,atragand atentia lumii asupra acestei tragedii si a nevoi unei mpedepse exemplare pentru faptasi!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.