Primăria Galaţi cere oficial preluarea Electrocentrale, pentru ca oraşul să nu rămână fără apă caldă şi căldură

Primăria Galaţi cere oficial preluarea Electrocentrale, pentru ca oraşul să nu rămână fără apă caldă şi căldură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Municipalitatea gălăţeană a prezentat primul document scris prin care solicită trecerea CET în proprietatea oraşului


Pentru prima oară, Primăria Galaţi a prezentat un document oficial prin care solicită preluarea Electrocentrale. Actul apare în chiar dosarul în care s-a cerut pentru a doua oară falimentul Apaterm. Este vorba despre un memoriu depus pe 21 mai la cabinetul primului ministru, Victor Ponta, şi pentru care se aşteaptă un răspuns, cel mai probabil, până în toamna acestui an.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2501 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2013 17:29

9 comentarii

 • postat de Miky
  Vineri, 07 Iunie 2013 08:18
  La cat se scumpeste gazul, (160%) asa este preconizat,cred ca o sa falimenteze centralele de apartament,problema devine foarte serioasa cu sistemul centralizat,trebuie eliminati toti cei care au adus sistemul in aceasta situatie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Radu
  Joi, 06 Iunie 2013 17:27
  Mai are Mariusica vreun cumnat sa-l puna director si pe aici. Ca pe marius bocaneala l-a pus pe la gospodarire urbana. Sa vedeti ce culoare si miros vor avea panselutele din galati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bine, la fier vechi și cu banii de pe ea ne punem centrale termice de apartament
  Joi, 06 Iunie 2013 15:59
  Bine, o băgăm în faliment și insolvență, o tiem, o dăm la fier vechi cum este obiceiul mioritic și apoi cu banii din fier vechi ne punem centrale termice de apartament cu bani de la primărie, de la noi și fondurp UE. Nu-i bine? Ăsta-i viitorul cu jaful ăla de Electrocentrale. Mai putem aduna la fier vechi și țevile de peste 200 Km ce străbat subteranele orașului, deci alți bani pentru centrale termice de apartament.
  0
  0
  Raportează
 • postat de costi
  Joi, 06 Iunie 2013 15:50
  In noul Galati, vom vedea in curand anunturi de genul `Vand apartament cu fantana in gradina blocului si boiler`. Eu alta solutie nu vad in conditiile in care tot mai multe cartiere sunt alimentate cu cisterna precum oamenii sinistrati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alt eu
  Joi, 06 Iunie 2013 12:10
  Apa calda s-a oprit dinainte de Craciun acolo unde asociatiile au datorii vechi neachitate, provenite din apa calda si caldura. Cei care au platit totusi catre asociatii ar trebui sa-i intrebe de ce nu au platit mai departe pentru ca, atata timp cat furnizorul a taiat apa calda inseamna ca nu a primit banii pentru ce a furnizat. Din pacate multi dintre noi ne-am obisnuit sa consumam acum si sa platim cand om avea bani. Eu nu stiu sa fie vre-un magazin (de exemplu) unde sa te duci sa ceri o paine pentru ca ti-e foame si s-o platesti....alta data.
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Joi, 06 Iunie 2013 11:26
  de certat stiu sa se certe, dar apa calda nu avem inainte de craciun 2012. sunt blocuri unde s/au taiat si tevile. traim in romania.....rusine
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Joi, 06 Iunie 2013 08:42
  O alta gaura neagra agatata de buzunarul contribuabililor . Baietii astia nu se linistesc de loc si nu inteleg ca sistemul hipercentralizat este falimentar .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Joi, 06 Iunie 2013 08:25
  pacat de Electrocentrale ca o paste falimentul cu asemenea proprietar - Consiliul Local / Primaria !

  ghiuleaua Apaterm (care deja de facto este in faliment si fara licenta) va trage dupa ea si Electrocentrale, si apoi Electrocentrale va trage si Combinatul
  0
  0
  Raportează
 • postat de BASIL
  Joi, 06 Iunie 2013 06:27
  Un exemplu de furaciune apa dintre alte sute.La garajul din spatela Alimentarei '' M-me Zarnescu Str. N Balcescu susura apa FREE de 7 cincinale.Garajul a apartinut onor I T F S CALEAP si vandut catre controlor finante STIR.In acest rastimp de 3 decenii si 1/2 nimeni nu s-a sesizat .Hotie generalizata ,apa care ''susura in acel urinar [ pishuar vomituoar ] nu-si mai are rostul din moment ce primul propietar a murit beat si acum il astepta pe urmatorul. VA URMA...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.