Crima din Piaţa Ancora a ajuns pe masa judecătorilor. Primul termen, pe 4 octombrie

Crima din Piaţa Ancora a ajuns pe masa judecătorilor. Primul termen, pe 4 octombrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bătaia din zona Pieţii Ancora, petrecută în luna iulie, care s-a soldat cu moartea victimei, a ajunspe masa magistraţilor Tribunalului Galaţi. Cinci inculpaţi vor trebui să răspundă pentru rezultatul acţiunilor lor: Anghel Pătraşcu, zis „Gheghe”, Marian Pătraşcu, zis „Moartea”, Manole Pătraşcu, zis „Adrian”, Costel Pătraşcu şi Doru Munteanu.

Odată cu trimiterea în judecată, magistraţii au stabilit că măsura arestării inculpaţilor este legală, prelungind-o şi stabilind ca prim termen de judecată data de 4 octombrie. Cei cinci sunt acuzaţi de procurorii gălăţeni că l-au ucis în bătaie pe Dumitru Oasenegre, zis „Miki”. Instanţa îi va judeca pentru omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Procurorii au stabilit că pe 17 iulie, seara, un conflict între inculpaţi şi Oasenegre a degenerat într-o bătaie, care l-a dus pe ultimul în comă, la spital. După o săptămână, Dumitru Oasenegre a decedat, iar cei cinci au fost arestaţi, rând pe rând. Anchetatorii au stabilit că inculpaţii i-au aplicat victimei mai multe lovituri cu obiecte dure care i-au provocat acesteia un traumatism cranio-cerebral, cu fractură de boltă craniană, un hematom subdural şi mai multe leziuni, care au dus la deces. Rămâne de văzut care va fi soluţia magistraţilor în acest dosar.

Citit 3378 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2013 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.