Deja judecat pentru omor, Dan Cadar a fost deferit justiţiei şi pentru trafic cu etnobotanice

Deja judecat pentru omor, Dan Cadar a fost deferit justiţiei şi pentru trafic cu etnobotanice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dan Robert Cadar a ajuns în atenţia publică după ce a fost arestat pentru omor deosebit de grav. Tânărul a fost acuzat că şi-a omorât în bătaie iubita, o adolescentă de 18 ani, pe fondul consumului de alcool şi etnobotanice.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, procurorii au găsit în casa tânărului şi un plic de etnobotanice. Totodată, anchetatorii au dispus efectuarea de analize toxicologice a probelor biologice recoltate atât de la Dan Cadar, cât şi de la victimă. În cazul tinerei ucise, rezultatele au fost negative. Nu acelaşi lucru se poate spune despre analizele lui Cadar, care au ieşit pozitive.

Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus, în decembrie 2012, trimiterea în judecată a lui Dan Cadar, sub acuzaţia de omor deosebit de grav, totodată dispunând disjungerea cauzei cu privire la consumul de droguri.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Textul este disponibil şi în ediţia on-line la 24 de ore distanţă după publicarea lui în ediţia tipărită.

Citit 2240 ori Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2013 10:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.