ŞANTAJ SEXUAL cu filme deocheate! O minoră din Galaţi a ajuns la Poliţie

ŞANTAJ SEXUAL cu filme deocheate! O minoră din Galaţi a ajuns la Poliţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*Individul a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să încaseze de la victimă 100 de lei în schimbul distrugerii filmului


Un filmuleţ compromiţător l-ar putea băga câţiva ani în puşcărie pe un gălăţean, care s-a gândit să facă o mică afacere obscură de pe urma căreia să obţină bani sau plăceri. Filmarea, în care se presupune că o minoră de 16 ani, cunoştinţă a băiatului, ar fi apărut în ipostaze compromiţătoare, a constituit mobilul escrocheriei, în sensul că, timp ce câteva zile, individul a teroriza-o pe fată cu mesaje telefonice, în care o ameninţa că va posta pe internet scenele deocheate. Preţul cerut, bani sau favoruri sexuale, a fost de neacceptat pentru tânăra care a avut inspiraţia să meargă la poliţie.

"În timp ce persoana vătămată se afla la sediul poliţiei, pentru a-i fi consemnată declaraţia, a fost contactată telefonic de către tânărul respectiv, care i-a cerut să se întâlnească în cursul aceleiaşi zile, solicitându-i totodată şi suma de 100 lei în schimbul distrugerii filmuleţului compromiţător", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Fata i-a dat de înţeles individului că este de acord, numai că s-a dus la locul întâlnirii cu poliţiştii după ea. Tânărul a fost prins în flagrant şi nu a mai putut tăgădui motivul prezenţei sale acolo, aşa că a fost dus direct la audieri. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj.

Citit 4975 ori Ultima modificare Marți, 14 Octombrie 2014 19:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.