Inculpaţii din dosarul "crimei de un milion de lei" rămân după gratii

Inculpaţii din dosarul "crimei de un milion de lei" rămân după gratii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În dosarul "crimei de un milion de euro", magistraţii Curţii de Apel au păstrat decizia Tribunalului de prelungire a mandatului celor patru inculpaţi. Ionuţ Bunduc, Florin Uricaru, Laurenţiu Neculau şi Marian Bănuc au fost trimişi în judecată în 2013, pentru că au ucis în bătaie un tânăr. Mama victimei le-a cerut pentru asta despăgubiri morale în cuantum de un milion de euro. În timpul audierilor din instanţă, doi dintre inculpaţi, Neculau şi Uricaru, şi-au recunoscut faptele aşa cum le-au prezentat procurorii.

De atunci, la fiecare termen, cei doi au solicitat arestul la domiciliu, în locul celui de la Poliţie. De fiecare dată, însă, magistratul a prelungit toate cele patru mandate, respingând solicitările celorlalţi doi. De asemenea, inculpaţii în cauză au atacat deciziile la Curtea de Apel, care le-a păstrat, iar cei doi sunt în continuare după gratii.

În vara lui 2013, tânărul ce avea să fie ucis l-a atacat pe unul dintre inculpaţi, lovindu-l cu o sticlă în cap, pe fondul unei discuţii în contradictoriu. Acesta a mers la spital, a fost îngrijit de medici, dar când a venit Poliţia să-l întrebe ce s-a întâmplat nu a spus nimic. Apoi, împreună cu ceilalţi trei, au aşteptat ca tânărul să le iasă în cale şi când asta s-a întâmplat, nu a mai contat faptul că se aflau în plină zi, pe o stradă aglomerată, şi l-au atacat sub ochii oamenilor. L-au bătut cu bâtele, cu pumnii şi picioarele, până l-au lăsat fără suflare, după care au urcat într-o maşină şi duşi au fost, trecătorii fiind cei care au chemat ambulanţa. Procurorii au vorbit tot timpul de faptul că inculpaţii şi-au făcut singuri dreptate, ca într-o "justiţie proprie". Deocamdată, procesul nu s-a finalizat, următorul termen fiind stabilit pentru 28 aprilie.


CITEŞTE ŞI: Povestea CUTREMURĂTOARE a CRIMEI de la Balinteşti

Citit 1375 ori Ultima modificare Marți, 31 Martie 2015 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.