Judecătorii au decis ce se va întâmpla cu tânărul care a ucis un om cu o lovitură de pumn

Judecătorii au decis ce se va întâmpla cu tânărul care a ucis un om cu o lovitură de pumn
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tânărul acuzat că i-ar fi aplicat o lovitură mortală unui tecucean, în cursul zilei de sâmbătă, nu va ajunge, cel puţin deocamdată, după gratii. Costel Gheorghe Ciobotaru, în vârstă 21 de ani, a fost reţinut imediat după altercaţia soldată cu decesul lui Ion Oancă, de 53 de ani, pe care l-a lovit cu pumnul pe stradă. Victima a căzut din picioare şi s-a lovit cu capul de bordură, impactul provocându-i o fractură craniană care l-a ucis pe loc.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au cerut duminică arestarea preventivă a suspectului, numai că judecătorii au apreciat că tânărul nu prezintă pericol social şi că nu avusese în intenţie să îl ucidă pe bărbatul cu care avusese o scurtă altercaţie. Drept urmare, magistraţii au decis ca suspectul să-şi petreacă următoarele 30 de zile în arest la domiciliu, stabilind în privinţa lui obligaţia să dea curs oricăror solicitări din partea autorităţilor judiciare care privesc această cauză şi să nu ia legătura în niciun fel cu familia victimei, care se pregăteşte acum de înmormântare.

Dacă va fi găsit vinovat pentru lovituri cauzatoare de moarte, Ciobotaru riscă o pedeapsă cuprinsă între 6 şi 12 ani de închisoare.


 

Citit 1877 ori Ultima modificare Luni, 06 Aprilie 2015 22:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.