Triplă "cascadorie" penală reuşită de un mopedist din judeţul Galaţi

Triplă "cascadorie" penală reuşită de un mopedist din judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un tânăr de 20 de ani din Pechea a reuşit o ispravă de toată frumuseţea, după ce s-a rostogolit cu mopedul pe un drum din localitate. Individul s-a pricopsit cu un dosar penal pentru trei infracţiuni, deoarece cascadoria sa a fost consecinţa unui şir de greşeli cu conotaţie penală.

Tânărul a ajuns să piardă controlul mopedului cu care se plimba în momentul în care urca un drum în pantă, acoperit cu pietriş. Pentru că nu a redus viteza, s-a rostogolit în afara carosabilului, poliţiştii ajunşi la faţa locului constatând şi cauzele neîndemânării pecheanului.

"În urma evenimentului, tânărul a suferit mai multe răni, fiind necesară internarea sa în spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere şi, fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat că avea  0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat cms. şef. Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Când va ieşi din spital, tânărul va da explicaţii pentru că a condus sub influenţa alcoolului, fără permis, dar şi pentru că s-a autoaccidentat.

Citit 2138 ori Ultima modificare Luni, 10 August 2015 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.