Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
2 comentarii

Un tânăr de 20 de ani din Pechea a reuşit o ispravă de toată frumuseţea, după ce s-a rostogolit cu mopedul pe un drum din localitate. Individul s-a pricopsit cu un dosar penal pentru trei infracţiuni, deoarece cascadoria sa a fost consecinţa unui şir de greşeli cu conotaţie penală.

Tânărul a ajuns să piardă controlul mopedului cu care se plimba în momentul în care urca un drum în pantă, acoperit cu pietriş. Pentru că nu a redus viteza, s-a rostogolit în afara carosabilului, poliţiştii ajunşi la faţa locului constatând şi cauzele neîndemânării pecheanului.

"În urma evenimentului, tânărul a suferit mai multe răni, fiind necesară internarea sa în spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere şi, fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat că avea  0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat cms. şef. Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Când va ieşi din spital, tânărul va da explicaţii pentru că a condus sub influenţa alcoolului, fără permis, dar şi pentru că s-a autoaccidentat.

Citit 1937 ori Ultima modificare Luni, 10 August 2015 16:31

2 comentarii

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.