Marcată pe viaţă de un partener VIOLENT! O gălăţeancă a fost MUTILATĂ de concubin

Marcată pe viaţă de un partener VIOLENT! O gălăţeancă a fost MUTILATĂ de concubin
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Alcoolul, educaţia deficitară şi nu în ultimul rând diferenţa mare de vârstă par să fie premisele care au adus-o pe o tânără de numai 19 ani la un pas de moarte. Daniela Lăzărucă, din Frumuşiţa, va rămâne cu chipul marcat de răzbunarea unui concubin cu 11 ani mai mare, după ce bărbatul, alături de care trăia de trei ani şi jumătate, dar de care voia să se despartă, a atacat-o cu un cuţit.

"Ne certam des în ultima vreme, pentru că bea tot mai mult. M-am dus la mama şi a venit acolo, să mă omoare. Era seară, a intrat în curte şi m-a aşteptat. A sărit cu cuţitul la mine, să îmi taie gâtul. M-a nimerit în obraz, la ureche, la gât şi pe mâini, cum am încercat să mă apăr. Cu o zi înainte, mă ameninţase la telefon că mă omoară şi se omoară şi el, dacă nu mă împac cu el, dar nu l-am crezut", povesteşte Daniela, de pe patul Spitalului de Urgenţă, unde a ajuns cu salvarea.

Atacul furibund al concubinului i-a produs femeii răni care vor lăsa cicatrici adânci. Unele dintre ele, au apreciat medicii, i-au pus viaţa în pericol. "Pacientaa fost internată în spitalul nostru cu un traumatism al extremităţii cefalice şi al membrelor superioare, cu multiple plăgi tăiate latero-cervical drept, obraz drept, plăgi care au necesitat tratament local şi intervenţia unei echipe mixte, de chirurgie plastică şi ulterior ORL", a precizat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Imediat după ce medicii legişti şi-au dat verdictul, concubinul agresor a fost reţinut de procurori pentru tentativă de omor. "S-a reţinut că, pe fondul unor neînţelegeri cronice, inculpatul a luat un cuţit briceag şi s-a dus la locuinţa mamei persoanei vătămate şi acolo a atacat-o. Viaţa victimei a fost pusă în pericol, din cauză că a fost atactă în zona gâtului suferind o plagă tăiată cu secţionare de masă musculară şi venă jugulară externă dreaptă", a precizat Dan Păuleţ, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Agresorul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut, fiind prezentat Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, pentru tentativă de omor. Magistraţii au admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile. Individul riscă cel puţin cinci ani de închisoare.

Citit 5299 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Noiembrie 2015 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.