Marcată pe viaţă de un partener VIOLENT! O gălăţeancă a fost MUTILATĂ de concubin

Marcată pe viaţă de un partener VIOLENT! O gălăţeancă a fost MUTILATĂ de concubin
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Alcoolul, educaţia deficitară şi nu în ultimul rând diferenţa mare de vârstă par să fie premisele care au adus-o pe o tânără de numai 19 ani la un pas de moarte. Daniela Lăzărucă, din Frumuşiţa, va rămâne cu chipul marcat de răzbunarea unui concubin cu 11 ani mai mare, după ce bărbatul, alături de care trăia de trei ani şi jumătate, dar de care voia să se despartă, a atacat-o cu un cuţit.

"Ne certam des în ultima vreme, pentru că bea tot mai mult. M-am dus la mama şi a venit acolo, să mă omoare. Era seară, a intrat în curte şi m-a aşteptat. A sărit cu cuţitul la mine, să îmi taie gâtul. M-a nimerit în obraz, la ureche, la gât şi pe mâini, cum am încercat să mă apăr. Cu o zi înainte, mă ameninţase la telefon că mă omoară şi se omoară şi el, dacă nu mă împac cu el, dar nu l-am crezut", povesteşte Daniela, de pe patul Spitalului de Urgenţă, unde a ajuns cu salvarea.

Atacul furibund al concubinului i-a produs femeii răni care vor lăsa cicatrici adânci. Unele dintre ele, au apreciat medicii, i-au pus viaţa în pericol. "Pacientaa fost internată în spitalul nostru cu un traumatism al extremităţii cefalice şi al membrelor superioare, cu multiple plăgi tăiate latero-cervical drept, obraz drept, plăgi care au necesitat tratament local şi intervenţia unei echipe mixte, de chirurgie plastică şi ulterior ORL", a precizat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Imediat după ce medicii legişti şi-au dat verdictul, concubinul agresor a fost reţinut de procurori pentru tentativă de omor. "S-a reţinut că, pe fondul unor neînţelegeri cronice, inculpatul a luat un cuţit briceag şi s-a dus la locuinţa mamei persoanei vătămate şi acolo a atacat-o. Viaţa victimei a fost pusă în pericol, din cauză că a fost atactă în zona gâtului suferind o plagă tăiată cu secţionare de masă musculară şi venă jugulară externă dreaptă", a precizat Dan Păuleţ, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Agresorul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut, fiind prezentat Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, pentru tentativă de omor. Magistraţii au admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile. Individul riscă cel puţin cinci ani de închisoare.

Citit 5229 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Noiembrie 2015 00:11

7 comentarii

 • postat de je
  Miercuri, 11 Noiembrie 2015 09:36
  89.122.80.***
  Ion Stanga
  0
  2
  Raportează
 • postat de dna
  Marți, 10 Noiembrie 2015 19:37
  89.137.230.***
  Se putea ajunge si la crima pasionala. Nu e de gluma (...)
  3
  4
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Marți, 10 Noiembrie 2015 11:57
  213.218.53.***
  Aceste domnisoare stau cu acesti ciobani pentru ca SUNT CURATE si BUNE LA SUFLET nu pentru ca sunt proaste !

  Daca ele ar fi rele, lumea ar sta asa de rau ca ar trebui sa ne sinucidem cu totii...
  Asa sunt ele, mai fine, mai credincioase, mai bune, si nu e vina lor ca exista aceste ANIMALE care si mint si le mint.


  PS: ma asteptam sa se ia tare lumea de acel ANIMAL DE "OM" pentru ca stirea o da repede pe Daniela Lăzărucă cu nume complet si sat (pratic stii si adresa) dar NUMELE ANIMALULUI nu putem sa il stim ca deh... legea protejeaza animalele !!!!! !!! !
  6
  18
  Raportează
 • postat de rodax
  Marți, 10 Noiembrie 2015 10:56
  193.231.148.***
  unora dintre astea le place sa fie batute.
  14
  10
  Raportează
 • postat de Gheorghe
  Marți, 10 Noiembrie 2015 09:52
  194.105.20.***
  De ce faceti propaganda religioasa? De cu nu se poate comenta la mizeria cu biserica? Aici ne duce primitivismul promovat de imbuibatii de popi!
  10
  9
  Raportează
 • postat de Virgil
  Marți, 10 Noiembrie 2015 08:49
  213.177.13.***
  uitati-va la ea...un inger,,,,chiar nu le inteleg pe femei de ce stau cu asa golani...ba vino si te lupta cu mine ....barbatule....dar ele...hmmm chiar va place bataia...cunosc o relatie in care ea ia bataie asa de iti vine sa ii plangi de mila si cand o aud iubi al meu....parca imi vine asa ..nu mai comentez
  6
  18
  Raportează
 • postat de Alina Beatrice Chesca
  Marți, 10 Noiembrie 2015 07:21
  46.165.221.***
  5 ani e prea putin. I-ar trebui cel putin 25 de ani de inchisoare!
  6
  23
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.