Sărbători de Iarnă PĂGUBOASE pentru unii gălăţeni. De la AMENZI la DOSARE PENALE

Sărbători de Iarnă PĂGUBOASE pentru unii gălăţeni. De la AMENZI la DOSARE PENALE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Scandalagii, gălăţeni care au sărbătorit cu alcool în locuri nepermise sau cerşetori au făcut parte din "clientela" jandarmilor prezenţi pe străzile judeţului în perioada Crăciunului şi Anului Nou. 795 de militari au avut de furcă cu gălăţenii care au înţeles să sărbătorească sărind limita impusă de lege şi pe care i-au "răsplătit" cu amenzi, avertismente şi, în cazurile grave, cu dosare penale. 66 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 44 de amenzi în cuantum total de peste 14.000 de lei, au fost aplicate în perioada sărbătorilor celor care, sub diverse forme, au tulburat ordinea publică.

"Printre actele pentru care s-au aplicat sancţiuni s-au numărat ameninţările cu acte de violenţă, cerşetoria, consumul de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, provocarea sau participarea la scandal, dar şi pentru nerespectarea regimului câinilor periculoşi", a subliniat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Chefurile de Crăciun şi Anul Nou i-au împins pe unii la "isprăvi" şi mai grave, astfel că şapte dintre cei care au provocat probleme de genul încăierărilor, distrugerii, tulburării ordinii publice, violenţă în familie, port de cuţit şi comerţ ilicit cu pocnitori s-au ales cu dosare penale şi sunt anchetaţi acum de poliţie. 

Citit 1669 ori Ultima modificare Marți, 05 Ianuarie 2016 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.