ŞOSELELE din Galaţi, pline de ȘOFERI TURMENTAȚI. Cel mai tânăr chefliu la volan este un MINOR

ŞOSELELE din Galaţi, pline de ȘOFERI TURMENTAȚI. Cel mai tânăr chefliu la volan este un MINOR
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Cel mai tânăr "şofer" sub influenţa alcoolului prins la finele săptămânii trecute pe un drum public din Galaţi are doar 15 ani


Vârsta şi experienţa în conducere nu sunt atât de importante când îţi doreşti cu tot dinadinsul să fii şofer. Aşa pare să fi gândit un adolescent de 15 ani din Tecuci, care şi-a oferit o distracţie de weekend fără să anticipeze riscurile. "Încălzit" cu câteva beri, băiatul s-a urcat la volanul unei maşini şi a plecat la plimbare prin oraş, cu toate că, evident, nu avea permis de conducere. A avut şansa să fie oprit de un echipaj de poliţie înainte să provoace vreun accident, agenţii constatând că alcoolemia din aerul respirat de tânăr era de 0,53 la mie, deci depăşea limita unei simple contravenţii. Băiatul este acum cercetat penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Un alt chefliu fără permis, care are acum dosar penal, a fost depistat în trafic la Vânători, în persoana unui gălăţean de 52 de ani. Poliţiştii au constatat că acesta avea 0,65 la mie alcoolemie, dar şi că permisul îi fusese suspendat ca urmare a unei abateri anterioare.

Periculoşi în Galaţi

În această categorie s-au înscris, tot la finele săptămânii trecute, un tânăr de 28 de ani din Chiraftei, oprit pe strada Brăilei, când încă nu se luminase de ziuă. Şoferul, venit în vizită la oraş, era într-o stare de ebrietate destul de accentuată, de vreme ce alcooltestul a indicat o concentraţie de 0,78 la mie în aerul expirat. Tânărul îşi va pune permisul în cui o perioadă, pentru că este cercetat penal.

Pentru beţie la volan, dar şi pentru depăşirea limitei de viteză este anchetat şi un gălăţean de 43 de ani, "ghicit" de radar pe bulevardul Cloşca. Deoarece aparatul a indicat faptul că maşina circula cu viteză prea mare, poliţiştii de la Circulaţie au avut iniţial intenţia să îi dea doar o sancţiune contravenţională şoferului, însă alcoolemia, de 0,44 la mie, le-a schimbat planurile şi i-au făcut dosar penal.

Citit 2980 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2016 22:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.