Arme şi muniţii letale, deţinute ilegal (VIDEO)

Arme şi muniţii letale, deţinute ilegal (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul celor de la investigaţii criminale, de la investigarea criminalităţii economice şi de la acţiuni speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, au efectuat, miercuri, percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi, de 39 şi 63 de ani, din comuna Drăguşeni. Cei doi bărbaţi erau bănuiţi de oamenii legii că deţin ilegal arme.

Informaţiile poliţiştilor s-au adeverit, astfel că, în urma percheziţiilor, au fost găsite o armă letală de vânătoare cu două ţevi lise, un pistol cu glonţ, o armă letală de tir sportiv, prevăzută cu lunetă şi curea, precum şi muniţie letală, respectiv 219 cartuşe cu glonţ calibrul 22 de milimetri, 50 de cartuşe cu glonţ calibrul 6,35 milimetri, 12 cartuşe de vânătoare cu alice calibrul 12 milimetri, două tuburi de cartuş calibrul 12 milimetri şi aproximativ trei kilograme de alice cu diametrul de cinci milimetri. Toate armele au fost ridicate de poliţişti. Pe lângă armanent, poliţiştii gălăţeni au mai găsit şi ridicat patru binocluri de vânătoare, 559 de monede, 40 de bancnote ce datează din anii 1800-1900 şi 16 ceasuri de mână.

Cei doi bărbaţi au fost aduşi la audieri şi, la final, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Bărbaţii sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, motiv pentru care vor fi duşi în faţa judecătorilor de la Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

{youtube}iXU6ydiG1uM{/gallery}       

Citit 3226 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2016 01:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.