Un samsar de ȚIGĂRI a fost prins cu BMW-ul încărcat cu tutun din duty-free

Un samsar de ȚIGĂRI a fost prins cu BMW-ul încărcat cu tutun din duty-free
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, posesor de dublă cetăţenie, română şi moldovenească, a ajuns în atenţia autorităţilor din Galaţi după ce maşina pe care o conducea a fost golită de ţigări ce urmau a fi comercializate ilegal.

Autoturismul condus de acesta, un BMW înmatriculat în Bulgaria, a fost oprit în trafic de poliţiştii de frontieră, care aveau informaţii că bărbatul aflat la volan se ocupa cu vânzarea ilicită de tutun. În urma verificării, poliţiştii au constat că bănuielile erau întemeiate, peste 2.000 de ţigări fiind extrase din autoturism.

"Lucrătorii noştri au descoperit, în spatele scaunelor din faţă, cantitatea de 2.400 de ţigarete marca „Ashima”, de provenienţă Duty-Free, fără timbru de acciză. Persoana în cauză a declarat că le-a cumpărat de la un cetăţean român, cu scopul de a le revinde şi a obţine astfel un profit", precizează cms. şef Bogdan Marinovici, din cadrul Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Marfa, în valoare de peste 1.400 de lei, a fost confiscată pe loc, iar şoferul este cercetat pentru deţinerea, transportul şi comercializarea mărfii provenite din contrabandă.

Citit 5463 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2016 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.