Peste 400 de ȘOFERI, "arşi" pentru VITEZĂ excesivă

Peste 400 de ȘOFERI, "arşi" pentru VITEZĂ excesivă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Viteza, lipsa centurii de siguranţă sau traversarea neregulamentară au fost principalele cauze care au îngroşat, în ultima săptămână, rândul contravenienţilor la regimul rutier pe raza judeţului Galaţi.

1.299 este cifra exactă a amenzilor date de poliţiştii care au constatat că legea se încalcă şi de şoferi, şi de pietoni.

De data aceasta, campioni au fost şoferii care au pus în pericol siguranţa lor sau pe a celorlalţi: 455 procese verbale au ajuns în buzunarele vitezomanilor, 220 de amenzi au primit cei care nu purtau centurile de siguranţă, în timp ce 160 de sancţiuni le-au fost aplicate pietonilor are au trecut strada pe unde nu era voie.

Valoarea totală a amenzilor aplicate depăşeşte suma de 217.000 de lei.

În 77 de cazuri, şoferii prinşi pe picior greşit şi-au pierdut permisele de conducere, iar pentru 20, întâlnirea cu poliţiştii a echivalat cu reţinerea temporară a certificatelor de înmatriculare.

În categoria "pericol public la volan" s-au înscris patru situaţii depistate în trafic şi pentru care poliţiştii au întocmit, în două rânduri, dosare penale pentru conducere fără permis, iar în alte două, pentru şofat sub influenţa alcoolului. 

Citit 2049 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2017 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.