Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

ȚIGĂRI ascunse în butelia de gaz a maşinii

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au oprit în trafic, la intrarea în municipiului Galaţi, un autoturism marca Voskwagen, condus de Valeri B., în vârstă de 36 de ani, cu dublă cetăţenie Republica Moldova şi Bulgaria, despre care existau informaţii că desfăşoară activităţi în sfera contrabandei cu ţigări.

În urma controlului efectuat la sediul Poliţiei de Frontieră, asupra mijlocului de transport au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în butelia de gaz lichefiat, 5.200 de ţigarete (260 de pachete) de contrabandă marca Rothmans cu timbru de acciză de Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 3.120 de lei, şi a autoturismului în valoare de 4.500 de lei, în vederea confiscării, iar  asupra lui Valeri B. poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Citit 1036 ori Ultima modificare Marți, 18 Aprilie 2017 11:25

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.