Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
2 comentarii

În timpul activităţii de patrulare, poliţiştii locali l-au depistat pe numitul G.A., în zona punctului de colectare deşeuri verzi de pe Drumul de Centură, intersecţia spre Smârdan, în timp ce depozita deşeuri din construcţii (moloz).

Bărbatul depozitase în zonă, pe domeniul public, aproximativ 25 de saci cu moloz, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 300 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 79/2002.

În baza aceleiaşi legi a fost sancţionat, cu o amendă de 500 de lei, şi gălăţeanul P.C.M.. Bărbatul a fost depistat de poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţia Mediului, în zona staţiei de epurare a municipiului Galaţi, în timp ce depozita aproximativ trei metri cubi de deşeuri din construcţii (moloz).

Citit 2841 ori Ultima modificare Marți, 18 Aprilie 2017 11:29

2 comentarii

 • postat de elena Luni, 24 Aprilie 2017 15:49 Link la comentariu
  0
  0

  politia locala vine in inspectie numai dupa ca anunta in prealabil pe cei ce aduc moluz in zone nepermise.sa se faca un control cu politia locala si garda de mediu pe drumul de centura in spate la stela azura ,exista o rapa care preia apele pluviale si s a adus moluz ani la rand de un individ din zona care are utilaje si acum rapa si tevile de colectare sunt infundate.deci mentionez politia sau cine are in administrare spatiile publice vin numai dupa ce ii anunta pe cei vizati de controale.

  Raportează
 • postat de Ea Marți, 18 Aprilie 2017 11:41 82.76.132.*** Link la comentariu
  0
  20

  De acord in totalitate sa nu fie voie si sa se amendeze la maxim depozitarea deseurilor din demolari/constructii. Polueaza, distruge pamantul, infesteaza panza freatica, etc. Dar, hai sa ii ajutam pe acesti oameni care "produc" astfel de deseuri cu informatii unde, cand, cat costa si cum pot, in mod legal, sa se debaraseze de astfel de deseuri.
  Totodata, de ce nu ii amendeaza si pe detinatorii de animale care pe timpul plimbarilor in aer liber nu strang dupa ce animalul isi face nevoile pe unde apuca (nu e vina animalului)? Sa aiba in permanenta cu ei pungi, hartie pentru stransul kktului si apa pentru a spala dupa ce se pisha animalul. Cand ii vezi cu animalul la plimbare, ar trebui opriti de politia locala, verificati daca au pungi, hartie, apa, etc - asa cum verifica, preventiv, politia rutiera existenta trusei medicale si a stingatorului - si amendati daca nu au asupra lor aceste "dotari".

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.