Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Centrul Cultural ”Dunărea de Jos” s-a judecat într-un proces civil, din anul 2012, cu persoane care au pretins că sunt moştenitorii clădirii şi cereau retrocedarea imobilului. Procesul s-a judecat la Târgu Mureș, iar instanţa a dat câștig de cauză Centrului Cultural ”Dunărea de Jos”.

Potrivi surselor noastre, decizia instanței este definitivă şi irevocabilă. Astfel, în doar o săptămână, Galațiul a câștigat, în urma unor procese lungi, două valoroase imobile de patrimoniu: Palatul Simion Gheorghiu, ruina de pe strada Domnească nr. 24 și Casa Gheorghiade situată pe strada Domnească nr. 61.

Citit 2430 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iunie 2017 14:45

1 comentariu

  • postat de Maxim I Joi, 15 Iunie 2017 21:51 Link la comentariu
    1
    10

    ma bucur de acest rezultat, toti cei care freaca menta in acea cladire pot sta linistiti sa o frece in continuare, va mirosi frumos in oras

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.