Băut şi fără permis, la ghidonul unui moped neînregistrat

Băut şi fără permis, la ghidonul unui moped neînregistrat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa, un tânăr aflat pe un moped marca Symex, neînregistrat.

Pe timpul efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au sesizat că gălăţeanul Culai M., în vârstă de 25 de ani, care conducea mopedul respectiv, emana o puternică halenă alcoolică.

Tânărul a fost dus la sediul postului de poliţie pentru a fi testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,46 mg/l în aerul expirat. Tânărul a fost dus la Spitalul orăşenesc Târgu Bujor, în vederea prelevării probelor biologice pentru stabilirea concentraţiei de alcool, însă acesta a refuzat să i se ia sânge.

Extinzând cercetările, poliţiştii de frontieră au constatat că mopedul nu este înregistrat, iar Culai M. nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea mai multor infracţiuni.

Citit 1238 ori Ultima modificare Luni, 21 August 2017 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.