Soluţiile viitorului, de la Vodafone

Soluţiile viitorului, de la Vodafone

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vodafone a organizat ieri, la Hotel Vega din Galaţi, evenimentul Vodafone Innovation Arena, oferindu-le invitaţilor săi posibilitatea de a descoperi noi oportunități care să le dezvolte afacerile. Echipa Vodafone le-a vorbit celor prezenţi despre soluţiile viitorului, despre tendinţele în telecom şi IT, dar şi despre Internet of Things (IoT) – interacţiunea inteligentă între obiecte, dispozitive sau sisteme aflate în jurul nostru, pe baza infrastructurii de internet. Există la ora actuală circa 6 miliarde de device-uri care pot comunica între ele sau pot fi operate de la distanţă, iar un studiu prognozează o creştere majoră a tehnologiei IoT până în 2020, cu până la 60 de miliarde de echipamente conectate. Printre soluţiile oferite de Vodafone în acest context se numără Mobile VPN (Virtual Private Network) – acces la internet printr-o reţea privată, securizată, conceptul de Machine-to-Machine (M2M) – prin care două echipamente independente sau din cadrul unei arhitecturi de sistem sunt programate să comunice periodic şi condiţionat, fără intervenţie umană, managementul flotelor auto şi supravegherea video – cu stocare în cloud privat Vodafone.

Invitaţii Vodafone au putut vedea ieri şi cum orice telefon poate fi accesat de hackeri în mai puţin de 30 de secunde. Toate telefoanele din sală au fost ok, a fost vizionat doar un demo prezentat de cei de la Bitdefender.

Citit 2494 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2018 00:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro