Primul smartphone cu ecran pliabil

Primul smartphone cu ecran pliabil

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Samsung a început să distribuie invitaţii pentru un eveniment de lansare programat pentru luna noiembrie, iar mesajul nu prea lasă loc de interpretări.

Conferinţa Samsung Developer Conference de luna viitoare ar putea găzdui unul dintre cele mai memorabile evenimente de lansare din ultimii ani, având în centrul atenţiei primul smartphone cu ecran pliabil din lume. Sigur, am mai asistat la demonstraţii cu dispozitive prototip prezentate la expoziţii de tehnologie, însă niciodată nu s-a pus problema livrării acestora ca produse comerciale gata de folosit.

Aşteptat să fie prezentat cu numele Galaxy X, noul smartphone va fi cel mai probabil oferit într-o serie limitată, cu preţ demn de gama high-end. Cu siguranţă, cei care se încumetă să încerce noul design vor avea unele dificultăţi cu software-ul existent, fiind nevoie de timp pentru ca dezvoltatorii de aplicaţii să ajungă din urmă schimbările făcute la partea de hardware. Cât despre fiabilitatea noului ecran AMOLED flexibil şi a carcasei ce îl adăposteşte, rămâne să fie dovedită în timp, garanţia oferită de Samsung protejând măcar pentru o vreme investiţia făcută.

Sursa: go4it.ro

Citit 8248 ori Ultima modificare Marți, 06 Noiembrie 2018 12:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.