Primul smartphone cu ecran pliabil

Primul smartphone cu ecran pliabil

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Samsung a început să distribuie invitaţii pentru un eveniment de lansare programat pentru luna noiembrie, iar mesajul nu prea lasă loc de interpretări.

Conferinţa Samsung Developer Conference de luna viitoare ar putea găzdui unul dintre cele mai memorabile evenimente de lansare din ultimii ani, având în centrul atenţiei primul smartphone cu ecran pliabil din lume. Sigur, am mai asistat la demonstraţii cu dispozitive prototip prezentate la expoziţii de tehnologie, însă niciodată nu s-a pus problema livrării acestora ca produse comerciale gata de folosit.

Aşteptat să fie prezentat cu numele Galaxy X, noul smartphone va fi cel mai probabil oferit într-o serie limitată, cu preţ demn de gama high-end. Cu siguranţă, cei care se încumetă să încerce noul design vor avea unele dificultăţi cu software-ul existent, fiind nevoie de timp pentru ca dezvoltatorii de aplicaţii să ajungă din urmă schimbările făcute la partea de hardware. Cât despre fiabilitatea noului ecran AMOLED flexibil şi a carcasei ce îl adăposteşte, rămâne să fie dovedită în timp, garanţia oferită de Samsung protejând măcar pentru o vreme investiţia făcută.

Sursa: go4it.ro

Citit 2035 ori Ultima modificare Marți, 06 Noiembrie 2018 12:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro