Rewind 2018, clipul cu cele mai multe dislike-uri

Rewind 2018, clipul cu cele mai multe dislike-uri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Rewind, retrospectiva anuală realizată de YouTube, este de obicei un eveniment de bucurie, care sărbătoreşte cei mai populari creatori de conţinut şi cele mai mari evenimente care au avut loc pe platformă în ultimele 12 luni. În anul 2018 însă, aceasta s-a concentrat mai puţin pe evidenţierea celor mai importante lucruri care au avut loc, în special din cauza controverselor de pe platformă. Desigur, comunitatea a observat acest lucru şi a „taxat” clipul YouTube Rewind 2018 cu o avalanşă de „dislike”-uri, acesta devenind clipul cu cele mai multe reacţii negative de pe platformă.

Comunitatea YouTube pare să fie deranjată de faptul că în locul promovării multor YouTuberi populari, platforma a ales în special creatori de conţinut care nu atrag controverse şi multe celebrităţi precum Will Smith sau prezentatori TV precum Trevor Noah şi John Oliver, a căror activitate nu este obligatoriu strâns legată de activitatea lor de pe internet. De asemenea, clipul include mesaje politice despre reprezentarea anumitor minorităţi, fanii YouTube considerând că astfel de clipuri nu ar trebui să fie incluse într-un clip de acest gen.

O parte dintre cei care au apărut în clipul YouTube Rewind 2018 au dezvăluit însă că scenariul original includea mul mai multe secvenţe, care au fost însă tăiate la montaj. De asemenea, YouTube pare să realizeze aceste materiale în special pentru a le prezenta companiilor care vor să afişeze publicitate pe platformă, alegând astfel creatori de conţinut a căror imagine este „curată”, pe care publicitarii îi vor putea alege în viitor pentru diverse campanii.

Sursa: go4it.ro

Citit 4439 ori Ultima modificare Marți, 18 Decembrie 2018 21:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.