Ce au căutat românii pe Google în 2018

Ce au căutat românii pe Google în 2018

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Google a publicat listele cu cele mai populare căutări realizate de români în 2018. Care sunt oamenii, evenimentele sau subiectele care au captat atenţia românilor în acest an, dar şi care au fost cele mai „fierbinţi” titluri din divertisment, telefoanele cele mai „în trend” în căutări în 2018 sau cele mai frecvente întrebări la care au căutat răspunsuri românii.

Cele mai populare căutări: Rezultate bacalaureat, Rezultate evaluare naţională, eMag Black Friday, Campionatul Mondial, Simona Halep, Calendar ortodox, Picnic Cuvânt, Andrei Gheorghe, Avicii, Admitere liceu.

În afară de căutările legate de educaţie şi Black Friday, Campionatul Mondial de Fotbal de anul acesta a polarizat interesul în căutări al românilor, alături de Simona Halep, cel mai în formă sportiv român. De altfel tenisul a depăşit de cele mai multe ori fotbalul în căutările românilor pe Google în 2018.

Evenimente sportive: Campionatul mondial de fotbal, Australian Open, Wimbledon, US Open, Indian Wells, Roland Garros, România – Serbia, Real Madrid – Liverpool, Steaua – Lazio, Jocurile olimpice de iarnă.

Exatlon şi „Fifty Shades Freed” sunt titlurile care conduc topurile celor mai „în trend” emisiuni TV, respectiv filme, în căutările românilor în 2018.

Show-uri TV: Exatlon, Insula iubirii, Asia express, Chefi la cuţite , Cerbul de aur, Ferma vedetelor, Vocea României, Ultimul trib, Românii au talent, Ninja warrior.

Filme: Fifty shades freed, The nun, Venom, Bohemian rhapsody, Deadpool 2, Jumanji Moromeţii 2, Black panther, A star is born, Red sparrow.

La capitolul smartphone-uri, lista este împărţită între Huawei, iPhone şi Samsung.

Smartphone-uri: iPhone XS, Huawei Mate 20 Pro, iPhone X, Huawei P20, Samsung S9, Huawei P20 Lite, Huawei P20 Pro, iPhone XR, Huawei P10 Lite, Samsung Note 9.

Românii au mai căutat pe Google şi informaţii despre subiecte de interes general care au circulat recent în spaţiul public: bitcoin, pesta porcină, formulare ANAF, ce este imunoglobulina.

“Ce este…?”: Ce este bitcoin, Ce este curentul electric, Ce este pe 24 ianuarie,Ce este imunoglobulina,  Ce este pesta porcină, Ce este orgasmul, Ce este formularul 600, Ce este pilonul 2 de pensii, Ce este floarea de colţ pentru alpinişti, Ce este substantivul.

Sursa: go4it.ro

Citit 4545 ori Ultima modificare Marți, 18 Decembrie 2018 20:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.