Windows 7, fără suport tehnic

Windows 7, fără suport tehnic

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Microsoft anunță utilizatorii sistemului de operare Windows 7 că platforma va rămâne fără suport tehnic începând de astăzi, 14 ianuarie, dată de la care Windows 7 nu va mai primi actualizări software. "Poți folosi în continuare Windows 7, dar, după ce suportul s-a oprit, computerul tău va fi mai vulnerabil la riscuri de securitate și viruși. Windows va continua să pornească și să ruleze, dar nu vei mai primi actualizări software, inclusiv actualizări de securitate, de la Microsoft. Dispozitivele care rulează software care nu mai beneficiază de suport nu sunt protejate", a transmis Microsoft. Compania nu recomandă un upgrade de la Windows 7 la Windows 10, deoarece este posibil ca anumite drivere și componente să nu funcționeze corect. În schimb, utilizatorii ar trebui să instaleze de la zero Windows 10, în cazul în care PC-ul respectiv este capabil să susțină noul sistem de operare.

Citit 1708 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 18:43

1 comentariu

  • postat de fiecare face ce crede Marți, 14 Ianuarie 2020 16:57 92.114.82.*** Link la comentariu
    0
    2

    da, cumparati pc relativ nou si licenta windows 10. investitia nu-i mica deloc. windows 7 nu se va mai actualiza dar protectia ramine la nivelul datei de 14.01. 2020. cine va mai fabrica de acum amenintari noi pentru windows 7? adica cine va mai cauta sa bage mina in buzunare cu 10 lei inauntru, ca ceilalti cu bani mai multi au trecut de mult de windows 7......asa ca fiecare face ce crede.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro