Twitter lansează noi funcții

Twitter lansează noi funcții
Sursa, go4it.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Twitter a anunțat și lansat oficial funcția Super Follows pentru creatorii de conținut de pe platforma sa. Astfel, aceștia vor putea crea conținut „premium”, care va putea fi accesat doar de către cei care plătesc un abonament lunar, într-o manieră similară cu ceea ce am văzut în ultimii ani pe platforme precum Patreon sau OnlyFans.

Creatorii de conținut care doresc să taxeze pentru conținutul pe care îl publică pe Twitter trebuie să aibă minimum 10.000 de urmăritori pe platformă, trebuie să aibă măcar 18 ani împliniți și să fi postat de cel puțin 25 de ori în ultimele 30 de zile pe rețeaua de socializare.

Există trei praguri de preț pe care creatorii le pot seta pentru acces la conținutul lor: 3, 5 sau 10 dolari americani. Cei care plătesc pentru conținut vor putea fi văzuți în feed de către creatori cu un „badge” special, care îi marchează drept abonați.

Momentan, doar creatorii de conținut din SUA pot aplica pentru Super Chats, iar doar utilizatorii din SUA și Canada se pot abona la creatori de conținut prin funcția Super Follow. De asemenea, funcția de Super Follow este disponibilă momentan doar în aplicația Twitter de iOS, nu și pe Android. Este clar că avem de-a face cu un test, însă Twitter promite că va lansa în scurt timp această capabilitate și în restul lumii, cel puțin pe iOS.

* Alături de Super Follow, Twitter lansează și Safety Mode, o nouă funcție care poate împiedica hărțuirea online pe platforma sa. Aceasta poate fi activată din setările contului de Twitter. Cei care își pun contul în acest mod vor fi protejați pentru șapte zile de conturi care încearcă să adreseze cuvinte jignitoare sau care trimit mesaje repetitive, sau reply-uri și mențiuni nesolicitate. Aceste conturi vor fi temporar blocate și nu vor putea interacționa cu cei care sunt în Safety Mode. Funcția este disponibilă pe toate platformele (iOS, Android și web), dar funcționează momentan doar pentru o parte dintre utilizatorii care au setată limba Engleză la profil, potrivit Twitter blog.

Citit 2110 ori Ultima modificare Duminică, 12 Septembrie 2021 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.