Vivaldi este primul web browser pentru mobil care poate afișa două rânduri de tab-uri

Vivaldi este primul web browser pentru mobil care poate afișa două rânduri de tab-uri
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vivaldi este primul web browser pentru mobil care poate afișa două rânduri de tab-uri. Vivaldi încearcă să ajute acei utilizatori care mereu țin prea multe pagini deschise, oferind o modalitate comodă pentru administrarea acestora direct pe ecran.

Vivaldi 5.0 adaugă această facilitate sub forma unei setări opționale ”New Tab Stack”, afișată la o apăsare prelungă pe butonul New Tab. Astfel, rândul de tab-uri afișat în mod temporar îți permite să comuți între un număr mai mare de site-uri, la final dispărând când ai închis și ultimul tab din grupul respectiv (detalii)

YouTube a luat decizia de a ascunde complet numărul de dislike-uri pentru clipurile video de pe platformă, însă o echipă de dezvoltatori independenți dorește să păstreze această funcție. Astfel a apărut extensia de browser „Return YouTube Dislike”, care folosește API-urile YouTube pentru a accesa acel număr, care este momentan ascuns pe paginile clipurilor. Se pare însă că aceasta este doar o soluție temporară. YouTube ar putea bloca în curând extensia Return YouTube Dislike. Noua extensie de browser este compatibilă cu Chrome (download), Edge, Firefox, Opera și Brave.

Citit 588 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Decembrie 2021 01:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.