La Disneyland se deschide o BERĂRIE

La Disneyland se deschide o BERĂRIE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Disneyland este unul dintre cele mai fericite locuri din lume pentru copii şi, în curând, va deveni şi pentru părinţi. Berăria deschisă la Disneyland California le va face adulţilor excursia mai plăcută. În toată agitaţia din parcul de distracţie, cu micuţi alergând de colo-colo şi stat cu orele la cozi, o berărie unde părinţii să îşi tragă sufletul la sfârşitul zilei este necesară. La sfârşitul lui 2018, acest lucru va fi posibil, într-un local de aproape 700 mp, care va fi atât berărie, cât şi restaurant, ce va avea la bază bucătăria tradiţională din San Diego. Meniul va cuprinde şi beri ediţie limitată, produse special pentru locaţia din interiorul Disneyland California. Marea partea a berilor vor fi produse în Statele Unite ale Americii, iar multe dintre ele vor fi create special pentru acest restaurant, potrivit gustarte.ro. Decizia de a aduce o berărie a venit în urma cererilor in partea clienţilor adulţi.

Citit 1447 ori Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2018 20:38

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Galatean
  Sâmbătă, 10 Februarie 2018 15:56
  95.76.2.***
  Poate stirea aceasta interesa mai mult daca macar era undeva in tara, dar faptul ca se arata ostentativ cum tinerii consuma alcool, este neinspirat!

  Ca romanii au copiat toate naravurile strainilor de cand cu democratia prost inteleasa in UE, de la coabitare intre parteneri de acelasi sex, obligand natiunea sa accepte lucruri contra firii nationale si de traditie, toate prin intermediul mass media, de pe urma caruia luati bani!

  Desigur, impotriva legilor care interzice asemenea reclame!
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.