"Necunoscuţii: Prădători în noapte" readuc teroarea pe marile ecrane

"Necunoscuţii: Prădători în noapte" readuc teroarea pe marile ecrane
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Din 9 martie, ucigaşii mascaţi din thriller-horrorul cult "Necunoscuţii", bazat pe întâmplări reale, s-au întors cu o nouă poveste halucinantă, în "Necunoscuţii: Prădători în noapte".

Asemenea primului film, şi de această dată personajele principale din horror sunt mai mult decât un declanşator pentru intrigă şi violenţă. "Filmul original se deosebea de restul producţiilor de gen prin atenţia oferită construirii unor relaţii între personaje, ceea ce transforma totul într-o experienţă şi mai înfricoşătoare", declara producătorul James Harris.

Cu multiple nominalizări la Premiile Emmy, Christina Hendricks, frumoasa actriţă din "Mad Men", nu a stat pe gânduri atunci când i-a fost propus acest rol. "Într-o zi, unul dintre agenţii mei m-a informat că a primit o ofertă pentru implicarea mea în acest film. Nu am ezitat să accept, pentru că sunt o mare fană a primului horror. A fost una dintre cele mai infricoşătoare experienţe cinematografice trăite de mine vreodată", a concluzionat actriţa.

Filmul aduce în prim plan vacanţa unei familii liniștite, care la un moment dat ia o turnură de-a dreptul mortală, atunci când ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găseşte întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopţii, trei psihopaţi mascaţi dau startul unei curse de groază, testând toate limitele victimelor, care încearcă disperate să scape cu viaţă.

Sursa: cinemagia.ro

Citit 2193 ori Ultima modificare Joi, 15 Martie 2018 13:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.