Frumoasa gălăţeancă

Frumoasa gălăţeancă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Georgiana Raluca Vreme are 17 ani şi este elevă în clasa a XI-a la Liceul Emil Racoviţă din Galaţi. În urmă cu doi ani a participat la un spectacol organizat de Casa de Cultură a Studenţilor şi cei de la aQua Models au cooptat-o în echipă.

„Nu am crezut niciodată că voi face modelling. Cei de la CCS m-au convins să mă înscriu în agenţie şi pentru lor trebuie să le mulţumesc pentru cariera care o am în acest moment”, povesteşte Georgiana.

Anul trecut a participat şi la primul concurs, „Culorile toamnei”, care a avut loc la Piteşti. De acolo s-a întors cu marele premiu, ceea ce i-a dat aripi şi speranţe că va avea succes în acest domeniu.

Recent, frumoasa gălăţeancă a participat, alături de alte 25 de frumuseţi din ţară, la Miss România. Frumuseţea ei i-a impresionat pe cei din juriu şi s-a ales cu titlul de Miss Cantacuzino Castle.

Mai explicit, Georgiana Vreme va fi imaginea castelului Cantacuzino din Buşteni timp de un an de zile.  „Am avut parte de o experienţă minunată. Am legat multe prietenii şi chiar ne-am decis să ne revedem în iarnă, într-o mică vacanţă”.

„Nu mă aşteptam să plec de acolo cu un premiu. Toate celelalte 25 de concurente erau foarte frumoase. Din punctul meu de vedere toate meritau un premiu, dar nu s-au acordat decât şapte distincţii”, îşi aminteşte Georgiana.

Gălăţeanca noastră se laudă cu acest premiu şi le mulţumeşte părinţilor că o susţin şi celor de la agenţie care i-au acordat mare încredere.  Iar cu acest titlu în buzunar, şi Georgiana are mai multă încredere în ea:

„Îmi doresc o carieră în modelling, dar nu mă voi axa doar pe asta. Vreau să termin liceul şi să dau la Facultatea de Medicină”. Noi îi urăm mult succes în cariera de model dar şi multă baftă la şcoală.

Citit 2957 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.