Clarvăzătoarea Mariela îşi înzestrează nepoata

Clarvăzătoarea Mariela îşi înzestrează nepoata
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, la Galaţi, mare adunare mare a clarvăzătoarelor, tămăduitoarelor şi ghicitoarelor din ţară şi nu numai! Clarvăzătoarea Mariela, declarată Prinţesa Magiei, îşi înzestrează cu har şi cu tot arsenalul unei clarvăzătoare nepoţica şi fina de botez, pe Alisia.

„Licenţa” de clarvăzătoare

Nu mai puţin de 14 specialiste ale magiei din ţară (Bucureşti, Constanţa, Brăila), dar şi de peste hotare (Brazilia, Lituania, Maroc, Spania) se vor aduna astăzi la reşedinţa celei mai puternice clarvăzătoare, Mariela, de pe strada Eminescu. Ele vor participa la ceremonia de „învestire” a Alisiei cu toate puterile unei clarvăzătoare.

Alisia este nepoţica, dar şi fina de botez a clarvăzătoarei Mariela.  Dacă până acum a fost una dintre cele nouă ucenice ale Marielei, de azi, ea va deveni clarvăzătoare cu acte în regulă. Pe 30 septembrie tânăra se căsătoreşte şi apoi se mută la Bucureşti.

Mariela ne-a povestit că de când Alisia era mică i-a descoperit harul: „Eu am botezat-o şi cu har nu doar cu numele. Această nepoţică, de când era micuţă, s-a ţinut tot timpul după mine. Eu i-am înzestrat harul. La nouă ani mi-a devenit ucenică, iar de la 14 ani putea să lucreze de una singură, să deschidă cărţile. Acum, are 22 de ani şi pe 30 septembrie se mărită cu un băiat din Bucureşti”.

„Pe 28 septembrie este o seară foarte puternică şi specială pentru noi. Ne adunăm clarvăzătoare din mai multe oraşe care vom participa şi la nunta ei care va fi transmisă pe postul Acasă. În seara de 28 eu am să-i dăruiesc un glob. Eu am glob mare de luminare, glob mic de fericire şi un glob mic pe care o să i-l dăruiesc”.

„Îi dau o pereche de cărţi şi coşul cu toate plantele tămăduitoare pe care îl folosea când era cu mine, iar harul nu-l mai împart, i-l dau ei ca să poată face singură lucrări. Asta nu înseamnă că îmi slăbesc mie puterile! Din acest moment ea va avea globul ei, pe care i-l menesc pe numele ei”, ne-a declarat clarvăzătoarea Mariela.

„Să aibă noroc în dragoste!”

Iată şi ritualul prin care prezicătoarele o binecuvântează pe viitoarea mireasă, Alisia: „Seara o să mergem la locul nostru, şi îi punem toate 14 pe cap coroana de mireasă, ca să-i dăruim har. Punem mâna pe coroana ei ca să aibă noroc în dragoste, să-i meargă bine, să fie fericită. Şi eu când am primit globul meu tot aşa a fost”, ne-a spus clarvăzătoarea Mariela.

Pe 29 septembrie, practicantele magiei se vor ocupa de soarta oraşului. „Facem arderi şi le aruncăm în Dunăre – năvalnic pentru spor, straşnic pentru frică, untul pământului care te fereşte de boli, floarea plecătoare care e de dragoste – ca să aibă noroc şi spor oraşul nostru şi să fie ferit de rele”, ne-a povestit clarvăzătoarea.

Recent, la un congres al prezicătoarelor din Spania, Mariela a primit cheia mării, considerată şi cheia dragostei, un obiect magic despre care susţine că dezleagă farmecele de dragoste, farmecele de urât şi argintul viu.

Pe 30, va fi nuntă mare. Mirele e foarte încântat că îşi ia o  mireasă cum e Alisia, iar mama soacră şi toată familia viitorului soţ sunt foarte fericiţi. Să fie într-un ceas bun şi casă de piatră!

Citit 2768 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.