Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăvara aduce veşti minunate pentru una din cele mai admirate vedete din TV. Ela Crăciun, prezentatoare TV şi cel mai cunoscut blogger de parenting din România, este însărcinată şi va deveni, în toamna acestui an, mamă pentru a treia oară.

Vestea i-a bucurat nespus pe soţul şi pe cei doi copii ai săi, Alex şi Alesia, aceştia din urmă aşteptând cu nerăbdare momentul când îşi vor vedea frăţiorul sau surioara pentru prima dată.

Ela Crăciun, supranumită în mediul online şi SuperMom, prin prisma proiectelor sale de informare corectă a mămicilor din România, spune că familia este cel mai important pilon al vieţii sale şi că, de mic copil, visa să aibă familie mare şi fericită.

„Să fii mamă şi să îţi vezi copiii crescând, învăţându-i ce înseamnă iubirea şi respectul, reprezintă cea mai mare bucurie pentru mine, şi, cred, pentru orice femeie. Alex şi Alesia mi-au tot spus că îşi doresc un frăţior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi”, spune Ela Crăciun.

Vedeta le-a transmis admiratorilor săi marea veste pe pagina ei de socializare, dar şi printr-o postare pe blogul său.

„De 12 ani învăţ să fiu mamă lângă Alex, apoi lângă Alesia. Acum mă pregătesc pentru o nouă lecţie a vieţii mele, o minune pe cale să se întâmple. Voi aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei noastre.

Prinsă într-un carusel de sentimente încă îmi este greu să spun care este cel mai pregnant. Să fie şansa de a mai privi o dată în ochii unui bebeluş, de a-l privi noaptea cum doarme sau cum va fi să cresc încă o dată la pieptul meu o fiinţă mică şi fragilă. Gândurile mi se adună şi mi se risipesc făcându-mi planuri pentru această toamnă. Bebeluşul nostru va veni pe lume în luna noiembrie şi este aşteptat cu iubire de toată familia”, a scris vedeta pe www.elacraciun.ro.

Ela mărturiseşte că va rămâne în continuare extrem de activă, ducându-şi la capăt proiectele.

“Voi rămâne în continuare foarte activă până în momentul naşterii şi imediat după. Nu mă voi opri o clipă! Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu şi voi modera emisiunea mea de la radio. Va fi o perioadă foarte frumoasă”, declară Ela Crăciun.

Ela Crăciun este prezentatorul emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, şi deţine blogul www.elacraciun.ro, unul din cele mai de succes din România.

Anul trecut, Ela Crăciun a organizat şase ediţii ale proiectului "Super Mame cu Super Puteri", la care au participat ca speakeri specialişti din diverse domenii şi persoane publice precum Carmen Negoiţă, Giulia Anghelescu, Şerban Copot, Andreea Bănică. Întâlnirile cu publicul au fost transmise live pe pagina de Facebook a Elei Crăciun, fiind vizionate de peste 500.000 de oameni.

Recent, Ela Crăciun s-a implicat în lupta pentru eliminarea fenomenului îngrijorător de bullying semnalat în grădiniţele şi şcolile din ţară şi a fost premiată de cinci ori pentru succesul proiectelor sale online şi offline.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3005 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2018 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.