Alexandra Crişan, în finala ”The Four - Cei 4” | VIDEO

Alexandra Crişan, în finala ”The Four - Cei 4” | VIDEO
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vocea tulburătoare a Alexandrei Crişan, artista care a copilărit în Galaţi şi şi-a făcut studiile muzicale la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin", a răsunat sâmbătă seara, în finala concursului "The Four - Cei 4", de la Antena 1. Din păcate, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu patru ani, la "X Factor", deşi ar fi meritat cu prisosinţă să câştige, Alexandra a pierdut trofeul.

La începutul lunii aprilie, Alexandra Crişan şi-a făcut intrarea în forţă în emisiunea Antenei 1, "The Four - Cei 4", cucerind atât publicul, cât şi juriul, şi eliminând-o din concurs pe Nicoleta Nucă. Săptămâni la rând, Alexandra i-a învins cu vocea ei magică pe toţi cei care au îndrăznit să o provoace la duel şi a rămas pe scaunul de concurs până sâmbătă, în marea finală.

Artista a trecut cu brio primul duel al serii, cu o piesă scrisă în totalitate de ea. Ca urmare, publicul a decis ca ea să fie cea care se va lupta cu Vlad Musta, în ultimul duel al serii, cel pentru marele premiu "The Four - Cei 4"! Pentru marele duel, Alexandra a ales o interpretare extrem de emoţionantă a melodiei "Caruso", în timp ce Vlad şi-a pus din nou chitara la lucru pentru acordurile melodiei "Hot Blood".

Din nou publicul a fost cel care a decis finalul acestei ultime lupte a sezonului, iar Vlad Musta şi-a adjudecat marele premiu - un contract de înregistrări muzicale şi/sau management şi impresariat artistic în valoare totală brută de 30.000 de euro.

Mesajul artistei

Deşi a pierdut tocmai în runda finală, Alexandra s-a bucurat pentru victoria adversarului ei: "Experienţa The Four - Cei 4 a luat sfârşit! Au fost câteva luni pline de emoţie, adrenalină, oboseală, bucurie, supărări, dar mai presus de toate cu muuuuultă muzică! M-am bucurat că la final a câştigat un om foarte drag mie şi poate... unul din oamenii care îşi doreau cel mai mult acest premiu! Felicitări din tot sufletul meu, Vlad Musta!

Tot ceea ce mi-am propus să fac în acest concurs am reuşit să fac şi nu pot decât să fiu fericită că am luat parte la un astfel de proiect! Acum tot ce mai am de făcut este să alerg spre ceea ce mi-am propus! Vă mulţumesc mult pentru toată susţinerea voastră, pentru mesajele emoţionante! Mă înclin!", a scris, într-o postare pe Facebook, Alexandra Crişan.

Citit 6097 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2018 16:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.