Tarantino face încă un film

Tarantino face încă un film
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

"Once Upon a Time in Hollywood", noul film al lui Quentin Tarantino - primul de când s-a rupt de compania celui alături de care şi-a construit cariera, Harvey Weinstein - va intra în cinematografe cu două săptămâni mai devreme faţă de data stabilită. Noua dată de lansare, scrie TheHollywoodReporter.com, este 26 iulie 2019.

Data anterioară fusese aleasă pentru a marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson, subiect atins de scenariul filmului. Cel de-al nouălea film din cariera lui Tarantino îi are în distribuţie pe Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt în rolurile centrale, Margot Robbie (Sharon Tate), Al Pacino, Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Dakota Fanning şi Damian Lewis (Steve McQueen).

Acţiunea filmului se desfăşoară în toiul curentului hippie. În America anului 1969, un actor de seriale western şi partenerul său cascador se străduiesc să facă tranziţia către zona de film, într-un Hollywood din ce în ce mai străin de anii lor de început în carieră. Sharon Tate apare ca vecina personajului interpretat de DiCaprio (Rick Dalton).

Sursa: cinemagia.ro

Citit 1676 ori Ultima modificare Marți, 24 Iulie 2018 00:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.