Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Un studiu referitor la ADN realizat pe un eşantion de 380.000 de persoane relevă rolul surprinzător pe care îl joacă genele umane: influenţează vârsta la care suntem înclinaţi să facem sex pentru prima oară. Potrivit cercetării apărute în publicaţia americană "Nature Genetics", anumite gene care corespund culorii părului pot determina probabilitatea ca o persoană să facă sex la o anumită vârsta, dar şi vârsta probabilă în cazul naşterii primului copil sau a posibilităţii ca o anumită persoană (n.r. - roşcată, blondă etc., cu sau fără pistrui) să nu aibă copii.

Astfel, în cazul persoanelor roşcate - atât femei, cât şi bărbaţi - există şanse mai mari să întârzie începerea vieţii sexuale, în comparaţie cu persoanele care au părul de altă culoare. Totodată, un alt indicator al studiului a fost acela al existenţei pistruilor în cazul anumitor oameni, fapt ce, potrivit cercetării, ar întârzia, de asemenea, începerea vieţii sexuale, bărbaţii fiind însă excluşi din această concluzie a studiului. Factorii precum stabilitatea mediului familial, presiunea exercitată de partener şi tipul de personalitate joacă, de asemenea, un rol important atunci când vorbim despre influenţa asupra adolescenţilor în ceea ce priveşte începerea vieţii sexuale la vârste fragede sau abstinenţa până la maturitate.

Variaţiile de gene care corespund culorii părului şi care s-a demonstrat că influenţează comportamentul sexual au fost în număr de 38, mai arată studiul citat de cotidianul britanic "Daily Mail". Gena CADM2 face ca unii oameni să facă sex la o vârstă mai fragedă decât alţii şi cu mai mulţi parteneri, iar gena MC1R este cea care influenţează culoarea părului şi existenţa pistruilor, mai susţin cercetătorii de la Universitatea Cambridge şi de la Consiliul Medical de Cercetare din Marea Britanie.

AFLĂ motivul pentru care femeile gem în timpul sexului

Citit 857 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2018 16:50

1 comentariu

  • postat de eu Sâmbătă, 01 Septembrie 2018 12:51 82.78.127.*** Link la comentariu
    0
    2

    Da' de ce li se rupe ața la băieti mai repede decat isi pierd virginitatea fetele?!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.