UPDATE | Patru weekenduri cu filme de animaţie în Parcul Rizer

UPDATE | Patru weekenduri cu filme de animaţie în Parcul Rizer
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, 7 august | Copiii Galaţiului vor avea parte de un cinematograf în aer liber, dedicat lor, în Parcul Rizer. Astfel, conform Primăriei, în zilele de 11 august, 25 august, 8 septembrie şi 22 septembrie, cei mici sunt aşteptaţi, alături de părinţi şi bunici, la proiecţii de film pentru copii, ateliere, momente de stand-up comedy şi spectacole în cadrul evenimentului "Cinematograful copiilor". Programul fiecărei zile va fi următorul: 20,15 - 20,30 - animaţie pentru copii, cu trei animatoare, 20,30 - 20,45 - stand-up comedy pentru copii/ atelier (workshop) - lecţie de filmare - Şcoala de Film şi Televiziune Galaţi, iar de la 20,45 la 22,00 - proiecţie de film de animaţie pentru copii.

Pentru serviciile de organizare a "Cinematografului Copiilor", Primăria municipiului Galaţi plăteşte firmei Radio Galaţi Media SRL suma de 55.930 de lei cu TVA.


”Cinematograful copiilor”, în Parcul Rizer | Primăria municipiului Galaţi a lansat, pe portalul propriu, o achiziţie publică pentru servicii de organizare a evenimentului "Cinematograful copiilor". Contractul are o valoare de 55.930 de lei cu TVA, bani de la bugetul local, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Conform caietului de sarcini, municipalitatea îşi propune să le ofere copiilor patru weekenduri - 11-12 august, 25-26 august, 8-9 septembrie şi 22-23 septembrie - cu reprezentaţii şi proiecţii de film în Parcul Rizer, în intervalul orar 20,15 - 22,00. Municipalitatea aşteaptă din partea ofertanţilor câte o propunere care să cuprindă minimum două programe interactive pentru copii şi un program de proiecţie film pentru fiecare seară din cele patru weekenduri.

"Prin organizarea evenimentului, Primăria îşi propune să contribuie la dezvoltarea municipiului şi în alte zone în afara celor centrale, prin desfăşurarea unor acţiuni destinate petrecerii timpului liber, dedicate celor mici (animaţii, stand-up comedy pentru copii, ateliere de creaţie, proiecţii ale unor filme de animaţie)", se arată în caietul de sarcini.

Citit 6859 ori Ultima modificare Miercuri, 08 August 2018 13:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.