Preafrumoasa Isabel

Preafrumoasa Isabel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Oglindă, olinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?”, pare să spună într-un suav moment de autocontemplare Isabel, pisica din imagine. Shootingul e pasiunea ei.

Pozează cu plăcere, mai ceva ca un fotomodel de succes, şi se bazează pe profesionalismul de operator imagine al stăpânei sale, Diana Aghion. Nu e cadru sau poziţie care s-o dezavantajeze!

Isabel nici nu visa la un asemenea destin fericit. Acum doi ani, când a fost găsită, ploua teribil, iar Isabel, mică şi foarte slabă, stătea lânga un copac.

A crezut că a ajuns în rai când culeasă de jos şi vârâtă la căldură, într-o geacă, a ajuns direct la veterinar pentru cuvenita băiţă şi deparazitare. În timp ce îşi aştepta rândul la medic, a ridicat privirea spre salvatoarea ei.

De piatră să fii şi nu poţi rezista unor ochii pisiceşti atât de mari şi frumoşi! A trecut cu bine peste problemele de sănătate brr, a făcut şi injecţii şi azi e o pisică de toată frumuseţea, voinică, neastâmpărată şi teribil de alintata.

Urăşte uşile închise şi pe cei care dorm când ea deja e trează. Miau, deşteptarea! Când are chef de joacă, ia câte o jucărie şi o poartă după ea, în speranţa că cineva îşi va face timp pentru o partidă de distracţie.

Porţia mare de alint şi-o revendică întinzându-se pe picioarele stăpânilor şi răsucindu-se de pe-o parte pe alta cu câte un „Miau” demonstrativ. E mare iubitoare de flori şi verifică personal, cu lăbuţa umiditatea din ghiveci.

Alteori se crede ea însăşi o floare şi se culcă în ghiveci. Recunoaşteţi, Isabel e o pisică fotomedel!

Foto: Diana Aghion

Citit 915 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.