PSD, adică Partidul Salonul Doi

PSD, adică Partidul Salonul Doi
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

PSD Galaţi nu are deloc demnitate. Membrii filialei gălăţene ori tac complice la acţiunile nedemocratice şi psihotice ale şefului suprem, ori se aruncă în valuri şi îi susţin cauza. De teamă să nu-şi piardă ciolanul, pesediştii gălăţeni se gudură pe lângă funduleţul lui Liviu Dragnea şi fac un adevărat concurs care să stabilească cine e sluga supremă. Aşadar, dacă tot nu îi putem convinge să se lepede de Satana, hai să râdem de ei.

Nicolae Bacalbaşa e portdrapelul apărării lui Dragnea pentru că în PSD bolnavii psihic au mai multă credibilitate

PSD Galaţi explică de ce mereu Nicolae Bacalbaşa este trimis în faţă atunci când Liviu Dragnea are nevoie să fie preaslăvit sau, după caz, apărat. „S-a dovedit, în special în ultimele zile, că a fi bolnav psihic ajută enorm de mult în PSD. Când fabulezi cu privire la asasini plătiţi veniţi special din străinătate să te ucidă, când faci comparaţii Dragnea / Kennedy sau Piaţa Victoriei / Fâşia Gaza, când vorbeşti cu seninătate despre «lichidarea unor personaje incomode», oamenii capătă un soi de admiraţie faţă de tine. Pesediştii sunt atât de orbiţi în dragostea lor faţă de şeful suprem încât fabulaţii de acest gen trec drept adevăruri grave. Barosanii speră că toate astea îi fac pe membrii PSD să fie tot mai solidari cu săracul Liviu Dragnea, care – uite! - îşi riscă şi viaţa pentru propăşirea noastră şi a neamului românesc”, explică analistul politic Dorel Curcudel. Din păcate, nu am reuşit să luăm legătura cu Nicolae Bacalbaşa ca să ne explice în detaliu declaraţiile de la RFI. În schimb, Bacalbaşa ne-a direcţionat către purtătorul său de cuvânt. „Domnul Bacalbaşa a fost decent. El nu v-a povestit despre cum un duh vine la el în fiecare noapte şi îl terorizează psihic. Lucrurile sunt mult mai grave decât aţi aflat de la domnul Bacalbaşa, dar, din decenţă, dumnealui a ascuns câteva detalii şi mai înspăimântătoare”, ne-a declarat Napoleon Casanova, cazat la două saloane distanţă de Nicolae Bacalbaşa.

Florin Pâslaru acuză şi el o tentativă de asasinat: „Au venit patru angajaţi la mine şi mi-au cerut salariile”

După ce Liviu Dragnea a dezvăluit cum era să fie lichidat de patru asasini plătiţi, şi alţi pesedişti au prins curaj şi au rupt tăcerea. Primul a fost gălăţeanul Florin Pâslaru. „Am avut, am avut o tentativă în urmă cu câteva luni. Am venit la sediu la TVG şi era acolo patru angajaţi care mă priveau insistent. Mi s-a părut încă de pe atunci ciudat, dar nu am dat importanţă. Pe urmă, însă, toţi patru au venit în biroul meu şi MI-AU CERUT SALARIILE RESTANTE!”, a spus Florin Pâslaru. Acesta a mai povestit că a reuşit să scape cu fuga, dar că, de atunci, tremură în fiecare zi pentru integritatea lui financiară.

Napoleon în Bună Parte

Alte ştiri despre balamucul din PSD

Pesediştii gălăţeni se bucură că pesediştii brăileni nu-l mai susţin pe Liviu Dragnea: „Când mergem la Bucureşti la şedinţe ne vine mai des rândul să-l pupăm în fund pe Liviu”, explică Ionuţ Pucheanu.

Noi restricţii în Primăria Galaţi! Contribuabilii nu mai au voie să intre în sediile muncipalităţii decât după ce rostesc de trei ori „Liviu Dragnea, te iubim!”.

Reacţie de bun simţ! Facebook a anunţat că nici politicienii gălăţeni nu vor mai avea voie pe reţeaua de socializare cu filmuleţe în care apar în trening.

Tineretul PNL Galaţi reacţionează dur la codul vestimentar al Primăriei: „Victor Paul Dobre trebuie să plece din fruntea PNL!”.

Constantin Telegan este invidios pe Nicolae Bacalbaşa: „Suntem amândoi la fel de bolnavi, dar parcă el e ceva mai creativ”, susţine Telegan.

Ionuţ Pucheanu a vrut să interzică şi maimuţelor accesul în Primărie, dar s-a răzgândit pentru că nu ar mai fi avut cu cine să ţină şedinţele de Consiliu Local.

Şi Prefectura pune interdicţii: Dorin Otrocol a interzis accesul cu apă în instituţie.

Cod Testamentar

Psihiatrii români se declară depăşiţi

Cazurile recente de pesedişti care îşi asumă public bolile psihice au îngrozit comunitatea medicillor psihiatri. Aceştia susţin că mai sunt mici şanse ca personajele principale din ultimele zile să îşi revină vreodată. „Pe ăştia nu-i mai ajută un psiholog la 50 de lei şedinţa. Au nevoie de o comisie de profesori universitari, undeva într-un centre de tradiţie cum ar fi la Viena, Paris sau Berlin. Dar nici aşa nu cred că pot fi vindecaţi”, a spus un medic psihiatru.

Redus cu Pluta

Activitate în autobuzul 11 de Submarin Cosorescu

Două dezmăţate flecăresc/ în autobuzul 11 –

una clocoteşte de IQ,/ alta-l ţine condamnat...la rece!

Amândouă seamănă leit/ – năclăite cu paliative,

put a odorant cu usturoi,/ cică-s doctorande mala/dive!

Au vocabulare de asalt,/ păr albastru şi iţari cu scame –

vai de mamiţica mamei lor:/ două coţofene-panarame!

Sictirit, apostrofez naiv:/ hei, in-estimabile cocoane,

clanţa mititică, vă implor,/ lighioanelor contemporane!

Una, pomădată belicos, / se ridică şi înaintează

către mine: e de zece ori/ mai încăpătoare, mă scanează

şi mă scuipă apostrofator,/ printre incisivi...şi se aude

blestemând şi suduind corect,/ cu organe arhicunoscute!

„Vai de capul creierului meu!”/ - se aude regele Nichita.

În autobuzul 11/ simt că-mi deraiază conduita!

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 4838 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2023 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.