Ben Affleck încă mai poate fi Batman

Ben Affleck încă mai poate fi Batman

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Interpretul lui Batman, Ben Affleck, trece printr-o perioadă tulbure. După un recent tratament de dezalcoolizare – penultima internare a fost chiar în decembrie, anul trecut - actorul a fost surprins de paparazzi chiar în momentul în care primea o livrare de băuturi alcoolice, conform People.com.

Deşi unele surse apropiate starului susţin că acesta este cât se poate de concentrat pe programul de reabilitare, Affleck a declarat în mai multe rânduri că îi este foarte greu să facă faţă dependenţei sale. El s-a despărţit recent de Lindsay Shookus - o relaţie începută anul trecut – iar noua sa iubită este modelul Playboy Shauna Sexton. De altfel, spun publicaţiile de scandal, Sexton, şi ea o mare consumatoare de whiskey şi alte băuturi tari, se afla la reşedinţa actorului atunci când acesta a primit cutia cu alcool.

Dependenţa de alcool l-ar putea costa scump pe Affleck. Viitorul său drept Batman în următoarea producţie DC a fost sursa mai multor speculaţii în ultima vreme. La un moment dat, s-a spus că realizatorii au renunţat la star şi că au de gând ca viitorul film de sine stătător Batman să aibă în centru un actor mai tânăr, însă informaţia nu a mai fost confirmată de regizorul peliculei, Matt Reeves. Acesta chiar a ţinut să spună că a rămas în contact cu Affleck şi că filmul are totuşi o legătură cu Universul Cinematografic DC din care face parte şi supereroul jucat de Ben Affleck.

Sursa: cinemagia.ro

Citit 799 ori Ultima modificare Vineri, 31 August 2018 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.