Ben Affleck încă mai poate fi Batman

Ben Affleck încă mai poate fi Batman
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Interpretul lui Batman, Ben Affleck, trece printr-o perioadă tulbure. După un recent tratament de dezalcoolizare – penultima internare a fost chiar în decembrie, anul trecut - actorul a fost surprins de paparazzi chiar în momentul în care primea o livrare de băuturi alcoolice, conform People.com.

Deşi unele surse apropiate starului susţin că acesta este cât se poate de concentrat pe programul de reabilitare, Affleck a declarat în mai multe rânduri că îi este foarte greu să facă faţă dependenţei sale. El s-a despărţit recent de Lindsay Shookus - o relaţie începută anul trecut – iar noua sa iubită este modelul Playboy Shauna Sexton. De altfel, spun publicaţiile de scandal, Sexton, şi ea o mare consumatoare de whiskey şi alte băuturi tari, se afla la reşedinţa actorului atunci când acesta a primit cutia cu alcool.

Dependenţa de alcool l-ar putea costa scump pe Affleck. Viitorul său drept Batman în următoarea producţie DC a fost sursa mai multor speculaţii în ultima vreme. La un moment dat, s-a spus că realizatorii au renunţat la star şi că au de gând ca viitorul film de sine stătător Batman să aibă în centru un actor mai tânăr, însă informaţia nu a mai fost confirmată de regizorul peliculei, Matt Reeves. Acesta chiar a ţinut să spună că a rămas în contact cu Affleck şi că filmul are totuşi o legătură cu Universul Cinematografic DC din care face parte şi supereroul jucat de Ben Affleck.

Sursa: cinemagia.ro

Citit 1037 ori Ultima modificare Vineri, 31 August 2018 14:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.