Seara gălăţencelor la X Factor. Cristina Vasopol a ridicat publicul şi juriul în picioare (VIDEO)

Seara gălăţencelor la X Factor. Cristina Vasopol a ridicat publicul şi juriul în picioare (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sonia Chiriac, Ana-Maria Vasile, Selena Lupu şi Cristina Vasopol sunt gălăţencele care au urcat pe scena "X Factor", încercând să cucerească publicul şi juriul format din Delia, Ştefan Bănică, Horia Brenciu şi Carla’s Dreams. Doar una singură dintre vocile gălăţene a primit patru "Da"-uri şi şansa de a merge mai departe în concursul de talente al Antenei 1.

La doar 14 ani, entuziastă şi nerăbdătoare să urce pe scenă, Sonia Chiriac era convinsă că va trece mai departe de etapa audiţiilor şi că nimeni din familia ei, nici mama, nici tata, nici fratele nu au vreun dubiu că va avea succes. Din păcate, concurenta nici nu a apucat să termine piesa de cântat, pentru că Ştefan Bănică a întrerupt-o.

Pentru că, totuşi, a plăcut-o, Bănică i-a oferit un "Da" de încurajare, la fel şi Delia, care a sfătuit-o: "Te-ar ajuta să mai studiezi un an!". Cele două "Nu"-uri primite de la Horia Brenciu şi Carla’s Dreams au pus punct participării ei la "X Factor" în acest sezon.

Profa şi elevele ei

Finalul serii de marţi a audiţiilor i-a aparţinut Galaţiului. Cristina Vasopol, artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard", venise la "X Factor" ca să-şi susţină elevele cărora le este profesoară de canto, dar s-a lăsat convinsă de adolescente şi de soţul ei, Valentin Vasopol, să se înscrie în concurs: "Mă simt puţin ciudat pentru că văd foarte multe fete de 14-15 ani şi eu am… circa şi ceva. Şi tata mi-a zis: "La vârsta asta?" Şi i-am zis: "Da, tată, la vârsta asta!". Cu siguranţă voi fi foarte aspru judecată, dar nu-mi fac griji! Să trec mai departe ar însemna foarte mult, aş avea mai multă încredere în mine", a mărturisit artista, susţinută, la rându-i, de fiul ei mai mare, Alex.

Plină de emoţie, Cristina Vasopol a urmărit momentul elevelor ei, convinsă de vocile lor şi de piesele alese. Din păcate, prima elevă, Ana-Maria Vasile, 17 ani, n-a apucat să-şi cânte toată piesa, pentru că Horia Brenciu a oprit-o. Profesoarei de canto nu-i venea să creadă când eleva ei a luat primul "Nu", apoi încă unul, dar şi două "Da"-uri, semn că merită să revină la "X Factor".

A urmat Selena Lupu, de 15 ani, care a reuşit să-şi cânte melodia în întregime, dar a avut aceeaşi soartă ca şi colega ei: doi de "Da" şi doi de "Nu", deşi Carla’s Dreams i-a spus că a avut suficiente momente frumoase în interpretare.

A venit, apoi, rândul Cristinei Vasopol, în vârstă de 37 de ani. "Vai de capul meu!", a exclamat Brenciu, de îndată ce gălăţeanca a început să cânte. Iar la final, Delia şi Carla’s Dreams s-au ridicat de pe scaune ca s-o aplaude, la fel ca publicul.

"A fost un balsam pentru sufletul meu", i-a mărturisit Carla’s.

"Doamne, ce mi-ar fi plăcut şi mie să am aşa profesor de canto! Pe bune! Cum ar fi să sune aşa toţi profesorii de canto! Felicitări, la vârsta asta, 37 de ani, foarte puţine cântă atât de puternic şi de corect şi de în vână", a lăudat-o Delia.

Horia i-a lansat o provocare, întrebând-o în echipa cărui antrenor şi-ar dori să fie. "Păi, fiindcă în seara asta ai dat foarte multe "Nu"-uri, vreau să fiu în echipa Deliei!", i-a replicat Cristina.

Cu patru "Da"-uri, gălăţeanca s-a calificat în etapa următoare, iar noi îi dorim să ajungă cât mai departe.

Citit 7742 ori Ultima modificare Marți, 23 Octombrie 2018 11:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.