Aşii iluzionismului, la Galaţi

Aşii iluzionismului, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeni, bun venit în lumea magiei şi a iluzionismului! Pe 28 noiembrie, la Teatrul Dramatic, cinci aşi ai magiei vă aşteaptă la „X-TREME Magic Show” pentru a vă uimi cu numere senzaţionale de: manipulaţie de cărţi de joc, schimburi de costume într-o viteză incredibilă şi… impaled! Un număr de magie a lui Dan Bucfing incluzând levitaţia unei persoane, care se va schimba în ceva total neaşteptat.

Bun, v-am deconspirat un secret. Acesta este spectacolul prin care cunoscutul magician Dan Bucfing revine în faţa publicului după doi ani în care a lipsit.

În spectacol veţi avea ocazia să-l vedeţi pe cel mai tânăr magician profesionist, Eduard Maliţa, de numai 17 ani, câştigător al marelui premiu la ultima competiţie de profil din Ungaria, pe Iulian Doda, care a lăsat jandarmeria pentru magie şi o familie magicieni foarte tineri care va face schimburi de costume într-o viteză uimitoare.

Am încercat să aflăm de la Dan Bucfing măcar un secret. Dacă te naşti magician sau dacă poţi să devii pur şi simplu Harry Potter şi dacă fără acea picătură de sânge magic poţi să fii artist al magiei.

„Poţi să te naşti magician şi să nu devii, sau poţi să devii magician după ani de muncă, fără a avea acest har. Dar eu cred că dacă nu ai în sânge acea picătură de magie, nu poţi să devii un foarte bun magician”, ne-a mărturisit magicianul Dan Bucfing. 

Mai trebuie spus că spectacolul de magie are două reprezentaţii: de la ora 17 pentru elevi şi studenţi şi de la ora 19 pentru publicul larg.

Preţul biletului este de 15 lei pentru elevi şi studenţi, 25 de lei pentru publicul larg.

Precizare

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei de „Teatrul de Magie - Andrei Teaşcă”, spectacolul „X-TREME Magic Show din Galaţi” nu are nici o legătura cu Teatrul de Magie şi spectacolul cu acelaşi nume care în prezent se joacă la „The Light Cinema” şi la Teatrul Foarte Mic.

Pentru că nu dorim nici să ne implicăm, nici să mediatizăm un conflict între magicieni, nu vom da curs acuzaţiilor privind plagiatul şi revanşele profesionale. Îi lăsăm pe gălăţeni să judece singuri calitatea spectacolului şi să ne spună dacă le-a plăcut sau nu!

Citit 1191 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.