Genuri muzicale pe alese la sfârşit de săptămână

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La sfârşitul acestei săptămâni aveţi o ofertă largă în ceea ce priveşte genurile muzicale. Numai să aveţi chef de ieşit în oraş *

Colinde de Crăciun

Dacă preferaţi să gustaţi deja din atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă atunci nu ar trebui să ezitaţi să veniţi în această seară, la scena de pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.

La aprinderea bradului de Crăciun amenajat în zonă, gălăţenii vor fi colindaţi de Paula Seling. Programul artistic specific sărbătorilor va începe în jurul orei 19,00.

Şi duminică, de la ora 11,00, aveţi ocazia să ascultaţi, în cadrul „Studioul tânărului interpret”, un recital de colinde. În schimbul a 5,3 lei, veţi avea parte de un miniconcert susţinut de tineri solişti în sala Teatrului Muzical „Nae Leonard”.

Metal rock

Sâmbătă seara e vremea pentru metal rock. „Trooper”, una dintre cele mai cunoscute formaţii româneşti de gen, va concerta în Club S, începând cu ora 19,00. Fanii celor cinci metalişti vor trebuie să lase la intrare 12 lei.

Alifantis & ZAN

Tot sâmbătă seara, începând cu ora 19,00, la Casa de Cultură a Studenţilor, dar de data aceasta pe scena sălii de spectacole a instituţiei, va avea loc, în cadrul proiectului intitulat „Anotimpuri Culturale Studenţeşti”, un super concert Nicu Alifantis & ZAN. Preţul biletului întreg este de 20 de lei, iar studenţii vor plăti un tarif redus, de doar 5 lei.

Muzică uşoară

Octavian Ursulescu, îndrăgitul prezentator de spectacole de divertisment, se va afla sâmbătă la Galaţi, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard”.

Cantautorul Alexandru Jula îşi lansează un nou album, iar invitata spectacolului său va fi Mirabela Dauer. Intrarea la spectacolul „Dragoste fără frontiere”, programat de la ora 18,30, este 21,2 lei, respectiv 10,6 lei.

Operetă

Duminică seara, începând cu ora 17,00, sunteţi invitaţi la operetă. Se joacă „Madama Butterfly”, de Puccini, spectacol în limba italiană supratitrat în română. Preţul biletului întreg este 21,2 lei, iar cel cu reducere costă 10,6 lei.

Citit 904 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.