Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ioana Bulgaru, Cristina Vasopol şi trupa "Angels" - formată din Diana Zaharia, Bianca Tilici şi Cristina Antonescu, adică două gălăţence şi o brăileancă - vor urca în această seară, de la ora 20,00, pe scena "X Factor" a Antenei 1. Este seara duelurilor, în urma cărora fiecare dintre cei patru membri ai juriului - Delia, Ştefan Bănică, Horia Brenciu şi Carla’s Dreams - îşi va alege concurenții alături de care va "ataca" galele live și cu care speră să câștige concursul. Cu excepţia lui Carla’s Dreams, fiecare dintre ei are în echipă cel puţin o gălăţeancă, dacă nu mai multe. Astfel, Ştefan Bănică o are în echipă pe cea mai tânără dintre toate concurentele din istoria "X Factor", Ioana Bulgaru, care o va înfrunta pe Francesca Hojda. Din echipa Deliei face parte Cristina Vasopol, artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" şi profesoară de canto, care va trebui să o învingă pe Raluca Răducanu. Iar Horia Brenciu are trupa "Angels", pe care el singur a creat-o, din două gălăţence şi o brăileancă - Diana Zaharia, Bianca Tilici şi Cristina Antonescu - care se vor duela cu italiencele din trupa "Diamonds".
Noi le ţinem pumnii strânşi gălăţencelor şi brăilencei noastre!

Citit 2456 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2018 00:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro