Cum le puteţi vota pe gălăţencele de la ”X Factor”. Duminică, prima gală live

Cum le puteţi vota pe gălăţencele de la ”X Factor”. Duminică, prima gală live
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălăţencele Ioana Bulgaru şi Cristina Vasopol au nevoie de voturile tuturor gălăţenilor, duminică, 9 decembrie 2018, de la ora 21,30, în prima gală live a "X Factor", transmisă de Antena 1. Le puteţi susţine trimiţând SMS la numărul de telefon 1313 cu textul "Ioana", respectiv, "Cristina", desigur după anunţul "Start vot!".

Fiecare dintre ele merită cu prisosinţă să ajungă în marea finală a concursului, iar mentorii lor, Ştefan Bănică, respectiv, Delia, fac tot ce le stă în putinţă pentru a le sprijini.

Bănică a dus-o pe Ioana, cea mai tânără concurentă din istoria "X Factor", în vârstă de doar 14 ani, pe cea mai mare scenă muzicală din România, la Sala Palatului, pentru a o ajuta să privească în viitor: "Eu nu am auzit în România o voce ca a ei, iar o actriţă în toată firea nu e în stare să facă tot ce a făcut Ioana Bulgaru!", a spus Bănică.

Delia îşi pune speranţele în Cristina Vasopol, artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" şi profesoară de canto. "Normal că puţină experienţă te ajută să îţi dea încredere, dar concursul e acelaşi pentru toţi, surpriza poate veni din orice parte. Contează foarte mult contextul şi ce i-a făcut pe cei din faţa televizorului să voteze. Nu ştii niciodată ce poate să facă o diferenţă de cinci voturi", a spus Delia.

Citit 4234 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2018 23:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.