Două gălăţence, în semifinala X Factor. Ioana Bulgaru şi Cristina Vasopol au făcut senzație | VIDEO

Două gălăţence, în semifinala X Factor. Ioana Bulgaru şi Cristina Vasopol au făcut senzație | VIDEO
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ioana Bulgaru, „o bombă cu neutroni” după cum a numit-o mentorul ei, Ştefan Bănică, şi Cristina Vasopol, „cea mai bună voce din concurs”, în opinia Deliei, sunt cele două gălăţence care au strălucit, la propriu şi la figurat, pe scena primei gale „X Factor”, transmisă în direct de Antena 1. Pe amândouă le veţi putea vedea, asculta şi mai ales vota duminica viitoare, pe 16 decembrie, de la ora 20,00, în semifinala „X Factor”.

Deşi este la vârsta la care încă mai doarme cu ursuleţul de pluş, pentru că-i este foarte drag, pe scenă, Ioana Bulgaru nu ştie să fie altfel decât „dă senzaţie”, vorba lui Ştefan Bănică. „Ioana Bulgaru, această pitică de 14 ani, este o bombă cu neutroni, Ioana Bulgaru, bum! Explodează! Poate fi mai mult decât actriţă, şi acesta este un lucru destul de rar! Le poate îmbina pe amândouă, şi muzică, şi actorie! Cu un farmec uriaş, este ca un cameleon, se transformă cu o uşurinţă incredibilă! Pentru 14 ani, este o forţă a naturii!”, aşa a prezentat-o, duminică seara, Ştefan Bănică pe gălăţeanca Ioana Bulgaru.

Ioana a interpretat senzaţional o piesă veche, lansată de Mihaela Mihai, „Tudore”, iar la finalul momentului ei, actorul Mihai Bendeac a cerut „Aplauze pentru viitoarea noastră colegă de la Teatrul de Comedie!”.

Carla’s Dreams a mărturisit că nu se aştepta să audă aşa ceva în gale: „O piesă superbă şi o interpretare superbă!”, oferită de un artist înnăscut!

„Eu cred că Dumnezeu a fost foarte bun cu tine şi ţi-a dat nişte calităţi uluitoare şi noi ne bucurăm să te avem şi chiar să te ducem cu voturile, uşor-uşor, către finală!”, i-a spus Horia Brenciu. Extrem de fericit şi de mândru de Ioana a fost şi Ştefan Bănică.

Momentul de aur al Cristinei Vasopol

„Doamnelor şi domnilor, în acest concurs există o voce care poate cânta absolut orice, cu mare uşurinţă! Ea este, dacă mă întrebaţi, cea mai bună voce din concurs! Cristina Vasopol”, a prezentat-o Delia pe gălăţeanca artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” şi profesoară de canto.

Doamna profesoară Cristina Vasopol s-a simţit foarte bine în postura de elevă a Crinei Mardare şi şi-a deschis sufletul: „Viaţa mea de copil şi adolescent n-a fost una foarte lină, aşa cum au copiii care sunt acum la X Factor, care sunt puternici, şi râd, şi cântă. Eu am cântat, dar nu ştiu dacă am râs atât de mult! Am muncit de la 12 ani. Tatăl meu avea o trupă şi am cântat cu el la evenimente, pierzând nopţile”.

În prima gală X Factor, Cristina Vasopol a interpretat piesa „Lie Ciocârlie” şi câteva secunde după ce acordurile cântecului s-au stins, publicul a rămas încă sub vrajă.

„Ea cântă doina asta cum o cânta Maria Lătăreţu. Nu sună ca un artist care încearcă să cânte folclor. E singura de la X Factor care poate să cânte piesa asta aşa! Iubita mea, ai avut un moment de aur, un moment sublim, sensibil, natural şi sincer. N-a fost demonstraţie, ci curat şi din suflet. Felicitări!”, i-a spus Delia.

Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică au considerat că, după un asemenea moment plin de emoţie, cuvintele sunt de prisos.

Dar nu şi pentru Horia Brenciu: „Deşi eu am o trupă cu numele „Diamonds” - „Diamantele”, eu cred că tu ai un diamant în vocea ta şi cu siguranţă vei trece mai departe. Felicitări, gălăţeanco!”.

Graţie voturilor primite din partea publicului, Ioana Bulgaru şi Cristina Vasopol s-au calificat în semifinala X Factor de duminica viitoare, când vor avea din nou nevoie de voturile şi de susţinerea tuturor.

Citit 5261 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 00:49

Mai multe din această categorie:

6 comentarii

 • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU
  Luni, 17 Decembrie 2018 18:29
  5.13.235.***
  FELICITARI DOAMNEI CRISTINA VASOPOL PENTRU PRESTATIA ARTISTICA DE INALT NIVEL,STITI SI DUMNEAVOASTRA ,DISTINSA DOAMNA,VECHIUL PROVERB ,CA NU MOR CAII CAND VOR CAINII!!!SUNTETI UN OM DARUIT CU GENEROZITATE DE CATRE CREATOR PENTRU NOBILA DUMNEAVOASTRA PROFESIE,STUDIATI SI MUNCITI IN CONTINUARE PENTRU A VA AFIRMA ATAT PE SCENA LIRICA ROMANEASCA CAT SI CEA INTERNATIONALA,MERITATI DIN PLIN TOATE APLAUZELE SI FRUMOASELE APRECIERI!!!
  0
  2
  Raportează
 • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU
  Luni, 17 Decembrie 2018 15:07
  5.13.235.***
  Nu sunt de acord cu acest sistem de vot antidemocratic,putand sa-si exprime opinia doar cei care trimit s.m.s.-platite!!!DIN aceste populare concursuri CASTIGA ENORM TELEVIZIUNILE CE LE ORGANIZEAZA!!!!LA UN CONCURS CU ADEVARAT SERIOS TREBUIE SA DECIDA DOAR JURIUL FORMAT DIN REPUTATI SPECIALISTI,ARTISTI DE VALOARE ,CE POATE SA APRECIEZE UN INTERPRET DE MUZICA USOARA IN PRIVINTA VALORII UNUI INTERPRET DE MUZICA CLASICA;SAU,NU STIU EU,SI LA CANTO CLASIC SE PRICEPE TOATA LUMEA,CA SI LA POLITICA SI FOTBAL???!!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA,X-FACTOR ,EMISIUNE DE DIVERTISMENT FARA ALTE PREA MULTE PRETENTII!!!
  0
  1
  Raportează
 • Miercuri, 12 Decembrie 2018 00:44
  82.137.12.***
  Multumesc din suflet tuturor celor care cred in mine, am nevoie de sustinerea voastra nu doar in acest concurs...ci in intreaga mea cariera de aici inainte...multumesc domnule profesor dr.Mihai Moraru pt cuvintele absolut minunate pe care le ati scris aici, care mi au mers la inima!!! Multumesc Viata Libera ...va iubesc!!!!!Cristina Vasopol
  0
  2
  Raportează
 • postat de Vasopol Valentin
  Marți, 11 Decembrie 2018 22:59
  82.137.15.***
  Domnule profesor ne inclinam in fata dumneavoastra atat eu cat si sotia mea,Cristina Vasopol! Sa va auda Dumnezeu frumoasele cuvinte!
  0
  2
  Raportează
 • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU
  Marți, 11 Decembrie 2018 13:58
  5.13.235.***
  DACA AR VOTA numai cei sensibili si care se pricep cat de cat la ce inseamna belcanto,DE DEPARTE,DISSTINSA DOAMNA CRISTINA VASOPOL AR AJUNGE CASTIGATOAREA ACESTUI CONCURS;ARE VOCEA DE LA DUMNEZEU CARE I-A DARUIT SI SANSA DE A FI DESCOPERITA!!!Scriind aceste randuri,mi-am amintit de o intamplare despre care am citit cu ani in urma...MAREA SOPRANA FLORICA CRISTOFOREANU,FIIND INTERVIEVATA IN AMERICA DE SUD,TARA UNDE SE REFUGIASE DUPA RAZBOI,fiind intrebata daca in ROMANIA mai sunt voci atat de frumoase,cu o modestie demna de toata lauda ,artista a spus ca sigur,in ROMANIA SUNT MII DE VOCI MAI FRUMOASE ,DAR CA NU AU AVUT NOROCUL SA FIE DESCOPERITE!!!DOAMNA VASOPOL ARE TOATE ATUURILE UNEI MARI ARTISTE LIRICE ,MERITA TOATA SUSTINEREA SI UN SUCCES PE MASURA APRECIATEI SALE VALORI!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!
  0
  5
  Raportează
 • postat de Un galatean
  Marți, 11 Decembrie 2018 08:42
  82.137.15.***
  SUCCES URIAS CRISTINA!!! MERITI PE DEPLIN UN LOC IN FINALA!!!! DOAMNE AJUTA!!!
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.