Vrăji de măritiş

Vrăji de măritiş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Legenda spune că Sfântul Nicolae este patronul fetelor nemăritate. Fie că sunteţi necăsătorite, fie că tocmai v-a părăsit cel drag, dacă urmaţi sfaturile clarvăzătoarei Mariela, declarată Prinţesa Magiei, aveţi toate şansele să întoarceţi soarta în favoarea voastră:

„În Seara de Sfântu Neculai, fetele nemăritate care vor să-şi apropie un iubit, şi femeile care nu sunt apreciate cum trebuie de soţ să se îmbrace în roşu. Să ia un semn (lucru) de-al lui şi unul de-al ei, şi să le lege cu aţă roşie de un ineluş cu piatră roşie”.

„Nu contează dacă inelul este de aur sau de argint, piatră roşie să aibă. Şi în timp ce leagă semnul ei şi semnul lui de inel, să spună: ˝Cum stau ele legate, aşa să stea el legat de mine, cum este piatra roşie, să se înroşească inima lui şi să aibă dragoste de mine˝”, ne-a spus clarvăzătoarea Mariela.

Dacă porţi numele de Nicolae sau Nicoleta şi ai suferit de curând o decepţie în amor, nu-ţi rămâne decât să urmezi sfatul clarvăzătoarei Mariela:

„Să ia miere de albine şi să-şi dea cu ea pe frunte în formă de cruce. Să topească apoi o lumânare de ceară curată şi din ea să facă două păpuşele, să le lipească faţă în faţă şi să spună: ˝Cum se lipeşte ceara de mâini şi mierea de gură să se lipească Cutare de dragoste. Cum stau păpuşile faţă în faţă, aşa să stăm şi noi˝”.

„Să pună păpuşile peste noapte, în aceeaşi încăpere, unde dorm ea sau el. Îşi vor găsi jumătatea şi se vor împăca”, spune clarvăzătoarea Mariela.

Pentru sănătate, vă puteţi afuma cu trei fire de busuioc. „Cine simte furnicături sub piele, se înroşeşte, se trezeşte cu bubiţe, îi amorţesc picioarele, leşină des ori i se îngreunează gura, ar putea fi bolnav, dar ar putea avea şi argint viu”.

„Medicii nu-l pot vindeca, dar eu pot. La fel cei care nu se căsătoresc sau au relaţii care se sfârşesc de la o nimica toată, de la o prostie, ar putea avea cununiile legate. Eu îi pot ajuta. Cine crede că are nevoie de mine poate să mă găsească pe site-ul meu http://www.clarvazatoareamariela.com/”. 

„Casa mea este binecuvântată şi deschisă celor care au nevoie de sfatul sau ajutorul meu”, ne-a spus clarvăzătoarea Mariela.

Citit 3014 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.