Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Chiar dacă pot părea nesemnificative, o serie de lucruri făcute înainte de o partidă de amor pot afecta în mod determinant calitatea actului sexual, ceea ce poate conduce, în timp, la tensiuni şi nemulţumiri în cuplu. Din acest motiv este bine să ţii cont de următoarele sfaturi.

Spre exemplu, este posibil să fi auzit că ar trebui să mergi la toaletă imediat după sex pentru a evita o infecţie a tractului urinar. Mergi la toaletă doar dacă este necesar, nu te forţa, spune Jennifer Bump, medic ginecolog la Colegiul de Medicină Baylor din Houston, SUA. În loc să fugi spre toaletă, stai în pat lângă partener şi bucuraţi-vă unul de compania celuilalt, adaugă specialistul citat.

Nu faceţi abuz de alcool

Un pahar cu vin este perfect pentru a vă relaxa, astfel încât să vă bucuraţi de o noapte pasională. Aveţi grijă însă să nu faceţi abuz de alcool, pentru că poate să vă ruineze partida de amor. Bărbaţilor le va fi mai greu să ejaculeze, în timp ce, în cazul femeilor, este mai dificil să ajungă la orgasm.

Nu luaţi o masă copioasă

Dacă îţi propui să ai o noapte fierbinte cu partenerul tău, aveţi grijă ce mâncaţi la cină. Există alimente, precum cele bogate în fibre, care produc gaze intestinale şi pe care trebuie să le eviţi la cină, astfel încât să nu apară senzaţia de balonare. În schimb, o mică bucată de ciocolată stimulează nivelul serotoninei, neurotransmiţător care creşte libidoul.

Nu folosi un lubrifiant cu mentol

Femeile care se apropie de menopauză, cât şi cele aflate la menopauză pot experimenta senzaţia neplăcută de uscăciune vaginală. De aceea, folosirea lubrifiantului este importantă pentru o partidă de sex reuşită. Însă sunt de evitat lubrifianţii pe bază de mentol, deoarece aceştia pot duce la apariţia unor iritaţii.

Nu săriţi peste preludiu

Preludiul este, poate, cea mai importantă parte a unei partide de amor. Aşadar, este important să-i acordaţi atenţia cuvenită şi să începeţi partida de sex cu mângâieri şi cu atingeri fierbinţi, nu să treceţi direct la acţiune. Partida va fi mult mai profundă, iar plăcerea mult mai intensă.

Citit 1924 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2019 17:46

1 comentariu

  • postat de ariciul Sâmbătă, 02 Martie 2019 08:02 90.95.114.*** Link la comentariu
    0
    4

    Sami hie cu iertare da .....daca ,,marimea nu conteaza'' apropo de un pahar ...de regula de vermut rosu,nici durata nu conteaza?fiindca aud de partide luuungi si nu tocmai plictisitoare,dar si de ejaculare precoce ,deci intre acestea doua cam cat ar trebui sa hie durata unei partide de sex?intreb si eu sa aflu pareri ca de fapt sexul e bine sa-l poractici nu sa-l barfesti?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.