Care sunt oamenii cei mai predispuşi la infidelitate
Foto: Internet

Care sunt oamenii cei mai predispuşi la infidelitate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sunteţi îngrijorat(ă) că partenerul de viaţă v-ar putea înşela? Ei bine, potrivit unui expert în relaţii, indiciul că un asemenea lucru s-ar putea întâmpla se află chiar în fluturaşul său de salariu. Expertul în relaţii India King spune că cel mai bun mod de a afla dacă partenerul are potenţial să vă trădeze este să aruncaţi o privire la venitul acestuia. Vorbind pentru „Daily Mail“, aceasta a dezvăluit că bărbaţii sau femeile care câştigă mai mulţi bani decât partenerii lor ar putea fi infideli, în special dacă nu sunt respectaţi aşa cum merită.

India King a adăugat că atâta timp cât partenerul cu venituri mai mici îşi arată „recunoştinţa şi aprecierea“ faţă de cel care aduce mai mulţi bani în casă, totul ar trebui să fie bine. În timp ce King spune că teoria funcţionează pentru ambele părţi, ea adaugă că este deosebit de important ca femeile să trateze bărbaţii avuţi cu respect, oricât de sexist şi de modă veche ar suna. „Respectul pentru bărbaţi este ca oxigenul, bărbaţii tânjesc după respect. Dacă îi respecţi, aceştia te vor preţui“, spune expertul. 

Stereotipurile de gen nu se opresc, însă, aici: „Bărbaţii ştiu că este rolul lor să protejeze, să ofere şi să sprijine. Rolul femeii este să primească aceste lucruri elegant şi să-şi arate gratitudinea şi aprecierea pentru eforturile bărbaţilor“. India explică şi faptul că în cazul în care femeia nu se conformează cu rolul ei, atunci bărbatul va căuta „să-şi direcţioneze efortul în altă parte, către o persoană care îl va face să se simtă apreciat.“ Experta în relaţii afirmă, în acelaşi timp, că dacă o femeie îşi critică şi îşi cicăleşte constant bărbatul, el îi va arăta în mod inevitabil uşa.

Citit 1553 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2019 12:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.